Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Mam dobrze prosperujący fanpage o ciekawej tematyce - jak zarabiać? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: Mam dobrze prosperujący fanpage o ciekawej tematyce - jak zarabiać? (/Temat-Mam-dobrze-prosperujacy-fanpage-o-ciekawej-tematyce-jak-zarabiac-142112)

Mam dobrze prosperujący fanpage o ciekawej tematyce - jak zarabiać? - Zorken - 26-12-2016 18:51

Witam serdecznie.

Dziennie bardzo dużo czasu spędzam nad fanpage, mam ciekawy fanpage z dobrą tematyką (duże zainteresowanie) oraz bardzo szybko się rozwija, aktualnie ma 3-4 miliony zasięgu, lajki pod postem bardzo szybko rosną, nie znam się na żadnych partnerstwach czy innych duperelach. W skrócie szukam gościa który zna się na tym, poprowadzi mnie do drzwi w których znajdę pare groszy a odźwięcze się tym samym. Nic za darmo, pisać na pw lub w komentarzu to sam się odezwę.

Tematyka kibicowska.

RE: Mam dobrze prosperujący fanpage o ciekawej tematyce - jak zarabiać? - piotrgk4 - 26-12-2016 19:02

Koszulki, gadżety, strony tematyczne (sportowe) (własne) jeżeli nie to pisz do stron o podobnej tematyce że będziesz ich promować za hajs, własny blog/kanał, subsms, konkursy, dotacje, własny kanał na youtube i masę innych Smile Ogranicza Cię tylko wyobraźnia Smile

RE: Mam dobrze prosperujący fanpage o ciekawej tematyce - jak zarabiać? - lukasz1950 - 26-12-2016 23:53

Jak kibicowska tematyka to może pomyślałbyś o jakimś sklepie z piro? (własny lub partnerstwo z jakimś)