![]() |
PPI - 50 złotych dziennie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: PPI - 50 złotych dziennie (/Temat-PPI-50-zlotych-dziennie-142109) |
PPI - 50 złotych dziennie - iPlusOfficial - 26-12-2016 14:41 Cześć! ![]() Wcześniej prowadziłem dziennik "PPI i dniówka 10$". Teraz nie użyję słowa PPI w tytule, bo nie ograniczam się tylko do tego w nowym roku. Zamierzam zarabiać na CPA na OGAds. Mentora już mam, teraz tylko trochę zaplecza i czasu ![]() ![]() Ogólnie PPI od czasu zakończenia poprzedniego dziennika idzie naprawdę nieźle, dużo instalacji z MAC. Uzbierała się spora sumka, ale narazie nie wypłacam, bo uzbieram coś więcej. Moim celem na 2017 rok jest zarabianie 20+ (a nawet 50+) dolarów dziennie z CInstallerem i OGAds. Zarabiam głównie na podzespoły do komputera, ale również i do rowera. Jeśli z OGAds wszystko wypali, to prawdopodobnie będę zbierał na niezłą maszynę, w której skład będą wchodzić m.in i7-6700k oraz GTX 1080 (lub i5-6700k+GTX 1060), ale są to dalekie plany i wszystko zależy od tego jak wypali z OGAds. Do rowera będę znacznie tańsze części - zestaw hamulców V-brake przód i tył + klamkomanetki, czyli ledwo 300zł. Zarabiać, a bardziej próbować zarabiać będę od 1 stycznia. Teraz tylko przygotowuję sobie zaplecze, różne testy i takie tam. Podsumowania będą co tydzień, jeśli zarobki będą w miarę ok. Jeśli będą to małe kwoty to co 2 tygodnie. W każdym tygodniu zamierzam zrobić 1-2 filmiki z CPA (narazie bez bloga, chce zacząć tak jak zaczynałem z PPI) oraz min. 5 postów i 5 filmów z PPI. Tak patrzę na kalendarz i jednak zaczynam 2 stycznia, bo to poniedziałek, co sprawi, że łatwiej będzie numerować tygodnie. 1. stycznia napiszę tylko co zamierzam zrobić w pierwszy tydzień i pierwsze podsumowanie wleci w niedzielę 8. stycznia. To tyle, cześć! ![]() RE: No to zarabiamy! - pikusix1 - 26-12-2016 15:03 Bedę obserwować! Powodzenia. ![]() RE: No to zarabiamy! - Wojtek574 - 26-12-2016 15:14 Jak zawsze życzę ci powodzenia ![]() RE: No to zarabiamy! - kubagrzybowski - 26-12-2016 17:34 powodzenia i wysokich zarobków w 2017 roku RE: No to zarabiamy! - Grubykesz - 26-12-2016 17:39 Pięknie! Zrobiłeś wielkie postępy i tak trzymać! ![]() ![]() RE: No to zarabiamy! - iPlusOfficial - 27-12-2016 18:52 Cześć! W pierwszym poście trochę źle określiłem cel zarobku. Moim celem jest zarobienie +1 tysiąca PLN do końca lutego (powiedzmy, ze 250$) i za tę kwotę kupienie czegoś do komputera, prawdopodobnie nowego monitora. Od lutego do marca zbieram na części do roweru, potrzebne będzie mniej niż 500zł. Także cel na 3 miesiące ustalony. Pisałem, że na CInstaller zarobiłem sporą sumkę, więc teraz wstawię screena ile instalacji było dziennie. Więc jak widać w grudniu zarobiłem ponad 90$, a to jeszcze nie jest koniec miesiąca. Na CInstallerze teraz siedzi +80$, narazie nie wypłacam, żeby na nic przypadkiem nie wydać ![]() Dziś robię zaplecze pod PPI na styczeń, do piątku zamierzam przygotować do końca, czyli, żeby mieć gotowe posty na wordpressie i tylko publikować. Większą uwage chcę poświęcić CPA. Jutro/Pojutrze zamierzam przygotować wszystko co będzie potrzebne. Narazie zacznę z 2 niszami. Z clash royale hack próbowałem, ale film jest usuwany bardzo szybko (do tego przez przypadek wrzuciłem ten film na mój najlepszy kanał i nie mogę nic wrzucać...). Do końca grudnia chcę zarobić choć 1$ na CPA, żeby mnie zmotywowało ![]() 1 stycznia będzie podsumowanie co zrobiłem i czy coś na CPA zarobiłem. Siema! ![]() RE: No to zarabiamy! - pikusix1 - 27-12-2016 19:56 Ładna sumka. ![]() Będziesz próbował bardziej Youtube czy jednak stawiasz bardziej na SEO? RE: No to zarabiamy! - alizen - 27-12-2016 20:07 Wow! Widać, że ostro na Mac'a działasz. Nieźle! ![]() RE: No to zarabiamy! - Sergio7 - 27-12-2016 20:20 Powodzenia ![]() RE: No to zarabiamy! - iPlusOfficial - 27-12-2016 20:49 (27-12-2016 19:56)pikusix1 napisał(a): Ładna sumka. Na równi, lecz bardziej SEO, chociaż narazie niezadobrze z tym u mnie. (27-12-2016 20:07)alizen napisał(a): Wow! Widać, że ostro na Mac'a działasz. Nieźle! MAC wpadają tylko z nisz z dopiskiem MAC, czyli na przykład Keyword for PC & MAC download. MAC zamierzam działać również, bo to bardzo dochodowy interes. |