Sprzedam konta Facebook robione na zamówienie! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam konta Facebook robione na zamówienie! (/Temat-Sprzedam-konta-Facebook-robione-na-zamowienie-142093) |
Sprzedam konta Facebook robione na zamówienie! - jamesr - 25-12-2016 19:37 1.Nazwa przedmiotu : Uzupełnione/Puste konta Facebook 2.Opis przedmiotu : Konto uzupełnione: ~ zdjęcie profilowe ~ zdjęcie w tle ~ grupy o tematyce wybraniej przez zamawiającego ~ +50 znajomych ~ +/- 10 postów wstecz ~ weryfikacja Konto puste: ~ zdjęcie profilowe ~ zdjęcie w tle ~ do 50 znajomych ~ weryfikacja Do każdych 10 kont zostajesz jedno gratis, większe zamówienia dostają rabat (+20 kont) 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : priv. 5.Cena : uzupełnione: 5zł puste: 50gr 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal/przekaz RE: Sprzedam konta Facebook robione na zamówienie! - HajsMotywatory - 27-12-2016 22:06 Zamawiałem 2 uzupełnione konta, wszystko okej RE: Sprzedam konta Facebook robione na zamówienie! - Ogniemimieczem - 28-12-2016 00:08 @[jamesr] biorę 30 kont pustych, wszystkie żeńskie. Tylko nie jakieś pasztety RE: Sprzedam konta Facebook robione na zamówienie! - jamesr - 28-12-2016 00:26 Robi się ale koło 13 wyśle bo lecę spać ; RE: Sprzedam konta Facebook robione na zamówienie! - ktostujest - 28-12-2016 07:18 W pustych weryfikacja numerem czy tylko emailem? RE: Sprzedam konta Facebook robione na zamówienie! - Ogniemimieczem - 28-12-2016 11:10 @[jamesr] Czekom jak masz taką możliwość to byłbym zadowolony gdyby na tych kontach były jakieś grupy, najlepiej ero, dating. RE: Sprzedam konta Facebook robione na zamówienie! - azazal - 03-01-2017 17:05 Zamówiłem dwa konta. Zakładane z innego IP(nie polskie). Dostałem dwa konta. Jakieś lipne, na pewno nie takie o jakie prosiłem. Poza tym wyskoczył z ceną 60 PLN za oba. Nie polecam. Przeprosił niby i powiedział że program którym robił był nie teges i zrobi nowe, ale od tamtego czasu cisza w eterze. RE: Sprzedam konta Facebook robione na zamówienie! - Ogniemimieczem - 03-01-2017 20:02 Też nie polecam wziąłem 30 kont, robione na gównianym ovh to raz Dwa, z 30 kont zostało mi 14 albo 13 ponieważ dziwnym trafem 2-3 maile odpowiadały 1 profilowi. Nie polecam poważnie RE: Sprzedam konta Facebook robione na zamówienie! - DzikiJoe - 23-01-2017 23:00 Kolego jamesr, dostałeś przedpłatę i czekam na konta już kawał czasu. aha , opróżnij pocztę Sprzedam konta Facebook robione na zamówienie! - surfer0700 - 27-02-2017 03:05 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |