Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Konto league of legends za 20zł * z HEXTECH ANNIE* - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Konto league of legends za 20zł * z HEXTECH ANNIE* (/Temat-Konto-league-of-legends-za-20zl-z-HEXTECH-ANNIE-142085)

Konto league of legends za 20zł * z HEXTECH ANNIE* - Małpka - 25-12-2016 17:06

1.Nazwa przedmiotu : Konto league of legends
2.Opis przedmiotu : 30 poziom
Posiadane postacie:
Alistar
Amumu
Annie(skin Hextech Annie)
Ashe
Cho'gath
Dr Mundo
Draven
Evelynn
Ezreal
Fiddlestick
Garen
Gragas
Heimerdinger
Janna
Jax
Kayle(skin Riot Kayle)
Malphite
Master Yi
Morgana
Nasus(Destruktor Światów Nasus)
Nunu
Poppy
Rammus
Ryze
Singed
Sivir
Soraka
Swain
Tahm Kench(skin Urf Kench)
Taric
Teemo
Tryndamere(skin Tryndamere z walczących królestw)
Warwick
Xin Zhao
Ponadto konto posiada 12 ikon przywoływacza
Konto nie było ani razu banowane
Ranga w poprzednim sezonie Silver III

3.Zdjęcia :
4.Kontakt : pw
5.Cena :20zł
6.Sposób zapłaty za przedmiot : paypal

RE: Konto league of legends za 50zł * z HEXTECH ANNIE* - Stworkowaty - 25-12-2016 17:18

O Panie, skąd ta cena? ;o

RE: Konto league of legends za 50zł * z HEXTECH ANNIE* - Małpka - 25-12-2016 17:46

(25-12-2016 17:18)Stworkowaty napisał(a):  O Panie, skąd ta cena? ;o

Tanio, drogo?
Na alledrogo widziałem puste konta 30lvl za 30zł więc wydawało mi się,że 50zł to rozsądna cena

Dobra niech będzie konto za 30zł Smile

@Niech będzie konto za 30zł Smile

RE: Konto league of legends za 30zł * z HEXTECH ANNIE* - Stworkowaty - 25-12-2016 18:01

Tak, strasznie drogo, konta w LOL'u nie są dużo warte ze względu że odzyskanie konta to 10 minut.
A na alledrogo nie patrz bo jak sam pisziesz.. ALE DROGO

RE: Konto league of legends za 30zł * z HEXTECH ANNIE* - Małpka - 25-12-2016 18:02

W takim razie mam nadzieję,że za te 30zł się sprzeda :]
A wracając do tego co napisałeś owszem można odzyskać konto ale ja daje z mailem i wszystkim i o ile sięnie myle to można w każdej chwili zmienic email.

RE: Konto league of legends za 20zł * z HEXTECH ANNIE* - Stworkowaty - 25-12-2016 20:18

Konto możesz odzyskać pomimo zmienionego maila itp. Smile

Konto league of legends za 20zł * z HEXTECH ANNIE* - surfer0700 - 27-02-2017 03:04

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.