WOW! W końcu solidna płatna grupa z typami! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: WOW! W końcu solidna płatna grupa z typami! (/Temat-WOW-W-koncu-solidna-platna-grupa-z-typami-142075) |
WOW! W końcu solidna płatna grupa z typami! - Obstawiamy - 25-12-2016 13:26 Sam sprawdzając tą grupę byłem w lekkim szoku. Jestem w niej cały czas i trzymają skuteczność, zerknijcie! Suby i łapki w górę BARDZO mile widziane! NAJLEPSZA PŁATNA GRUPA! RE: WOW! W końcu solidna płatna grupa z typami! - Ogniemimieczem - 25-12-2016 13:28 Autoreklama poziom -20 nawet taki sam nick masz jak kanał na youtube RE: WOW! W końcu solidna płatna grupa z typami! - Obstawiamy - 25-12-2016 13:31 To znaczy? Owszem, kanał Obstawiamy jest mój i sprawdzam na nim płatne grupy na facebooku więc nie wiem o co Ci chodzi Sprawdź dokładnie kanał RE: WOW! W końcu solidna płatna grupa z typami! - Obstawiamy - 25-12-2016 13:31 To znaczy? Owszem, kanał Obstawiamy jest mój i sprawdzam na nim płatne grupy na facebooku więc nie wiem o co Ci chodzi Sprawdź dokładnie kanał RE: WOW! W końcu solidna płatna grupa z typami! - Kreatywnie - 25-12-2016 14:18 Skoro sprawdzasz grupy, to ich w taki sposób nie promuj. Również wyczuwam autoreklamę tej grupy. Admin grupy ma konto od 6 grudnia, oczywiście ukończonych 10 fakultetów i zdjęcie extra bryki. Wycofuję pozytywną opinię o Tobie, bo nie wygląda to profesjonalnie. RE: WOW! W końcu solidna płatna grupa z typami! - Ogniemimieczem - 25-12-2016 14:36 (25-12-2016 14:18)Kreatywnie napisał(a): Skoro sprawdzasz grupy, to ich w taki sposób nie promuj. Również wyczuwam autoreklamę tej grupy. Admin grupy ma konto od 6 grudnia, oczywiście ukończonych 10 fakultetów i zdjęcie extra bryki. Wycofuję pozytywną opinię o Tobie, bo nie wygląda to profesjonalnie. Dokładnie to samo miałem na myśli. miałem nadzieje że autor sam się domyśli. WOW! W końcu solidna płatna grupa z typami! - yazir - 25-12-2016 20:25 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |