![]() |
Najlepszy serwis SUB/PREMIUM SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Najlepszy serwis SUB/PREMIUM SMS (/Temat-Najlepszy-serwis-SUB-PREMIUM-SMS-142030) Strony: 1 2 |
Najlepszy serwis SUB/PREMIUM SMS - AlphaStalker - 23-12-2016 18:48 Siemanko wszystkim. Będę pewnie zaczynał z sub/premium sms. I stąd moje pytanie: który z serwisów ma najwięcej, najlepiej, najkorzystniej jak zwał tak zwał, mi do zaoferowania. Z tego co kojarzę to są takie działające serwisy, ale jak jakiegoś tu zabraknie to piszcie ![]() -firesub -leadmore -lead.network -treepay -eforsa -mylead -leadnow Proszę o odpowiedzi pod tematem wraz z argumentacją czemu akurat tak sądzicie. WAŻNE: Bardzo ważne są dla mnie również wypowiedzi, które nie polecają danego serwisu, oczywiście z uzasadnieniem. Również chętnie przyjmę wszelakie porady odnośnie zarabiania w internecie, jak ktoś coś niech pisze priv ![]() Pozdrawiam, Stalker RE: Najlepszy serwis SUB/PREMIUM SMS - jigorex - 23-12-2016 20:14 Najlepsza jest metoda prób i błędów każdy ma inny gust, ja osobiście wybrałem lead.network lecz też kiedyś zainteresował mnie firesub ![]() RE: Najlepszy serwis SUB/PREMIUM SMS - iCash.pl - 23-12-2016 20:57 Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą! Oferujemy wysokie prowizje, błyskawiczny support oraz aż do 90% wypłacanych środków. Z naszymi Partnerami rozliczamy się poprzez przelew, przekaz pocztowy, a także przez pożądany przez Ciebie portfel bitcoin. Aby u nas zarabiać, wystarczy prosta rejestracja - 0 formalności, 100% efektywności. Nie dawno nawiązaliśmy współpracę z serwisem a1x.pl. Pozwala to naszym użytkownikom na tworzenie własnych Landing Page, oraz łatwiejsze zaimplementowanie, i konfigurację naszej bramki płatniczej. Prosimy o bezpośredni kontakt do nas: email: [email protected] telefon: 58 776 40 25 skype: iCash pl GG: 60977215 RE: Najlepszy serwis SUB/PREMIUM SMS - mahuzz - 23-12-2016 21:00 @[FireMedia] - mega szybki kontakt - super atmosfera na czacie - ogromna ilość programów @[Leadmore] - puste suby (ludzie nie muszą mieć nic na koncie, żeby zaliczyło Ci leada) - całkiem niezły wybór programów @[Leaders] - Szybki kontakt - Profesjonalna obsługa (Admin siedzący w podobnych branżach od długiego czasu) - niezły wybór programów różnego typu @[TreePay] - Dobra atmosfera na czacie - niezłe programy - odnowienia w piątki ponoć bardzo fajnie wpadają @[eforsa] - mnóstow typów płatności MO, MT - odnowienia - kreator Landing Page @[MyLead-Support] - mnóstwo programów - wyśmienity support - śmiem powiedzieć, że Wojo jest aktualnie nr 1 - dobra atmosfera na czacie @[LeadNow] - puste suby (ludzie nie muszą mieć nic na koncie, żeby zaliczyło Ci leada) - możliwe odnowienia - niezbyt duży wybór programów, ale nieziemska konwersja Wybierz sam ![]() Z góry przepraszam za oznaczenie - ale może sami coś od siebie dopiszecie ![]() Pozdrawiam! RE: Najlepszy serwis SUB/PREMIUM SMS - qwertybsk - 27-12-2016 21:02 na firesubie też są odnowienia ![]() RE: Najlepszy serwis SUB/PREMIUM SMS - MartinS - 27-12-2016 22:35 Na FireSub.pl otrzymasz wszystko czego potrzebujesz ![]() # odnowienia 3x lub 5x w tygodniu # możliwość ustawienia dwóch a nawet trzech pól przy SMS Premium # ustawienie ofert według potrzeb np. SUB->PREMIUM->SUB lub SUB->SUB->PREMIUMx2 (każda kombinacja) # własne prefiksy np. WYGRAJ lub samo "W" bez żadnych przedrostków "Wyślij SMS o treści W na numer.." # płatności na cały świat, promuj swoją niszę gdzie tylko masz ochotę # programy na zamówienie # pomoc przy tworzeniu stron - nie możesz sobie poradzić z zakodowaniem lub skonfigurowaniem czegoś na swoim LP? żaden problem. # profesjonalny support działający w branży od wielu lat # Twoje dane są bezpieczne ![]() Jeżeli masz jakieś pytania, napisz do mnie ![]() Nikt się tu nie spina, nie zwraca do siebie per Pan/i. W FireSub panuje luźna, rodzinna atmosfera
![]() Come as guest, stay as family RE: Najlepszy serwis SUB/PREMIUM SMS - AlphaStalker - 27-12-2016 23:55 (27-12-2016 22:35)MartinS napisał(a): # możliwość ustawienia dwóch a nawet trzech pól przy SMS Premium Jakby się dało te 2 punkty bardziej rozpisać to byłbym wdzięczny ![]() RE: Najlepszy serwis SUB/PREMIUM SMS - MartinS - 28-12-2016 17:04 Zapraszam do kontaktu ![]() ![]() RE: Najlepszy serwis SUB/PREMIUM SMS - Wojo-MyLead - 03-01-2017 13:47 Zapraszam Ciebie do wypróbowania sieci afiliacyjnej MyLead W swojej ofercie posiadamy prawie 400 Programów Partnerskich w tym ponad 50 pod SUB/SMS * Stawki dochodzą nawet do 12,50 PLN w przypadku SMS premium oraz do 8 PLN w subskrypcjach. * Jeśli masz pomysł na własny program partnerski, stworzymy go specjalnie dla Ciebie. MyLead oferuje dostęp do szeregu narzędzi, dzięki którym zarobisz jeszcze więcej: * centrum aplikacji publish actions * test programów (promuj kilka programów na rożnych stawkach z jednego linka) * kreator stron Landing Page * rotator bannerów * content i video locker * czysta oferta RE: Najlepszy serwis SUB/PREMIUM SMS - Toffifee - 05-01-2017 00:13 A ja wybrałem Lead.Network, pomogli mi wejść w świat zarabiania. Podpowiedzieli jak rozwiązać moje pomysły i pomogli to wdrożyć w życie. Warto dodać, że pracują tam ludzie którzy mają doświadczenie w branży. |