![]() |
[ANKIETA] Bądź jak kapitan statku i zgarnij nagrody! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireSub (/Forum-FireSub-390) +---- Wątek: [ANKIETA] Bądź jak kapitan statku i zgarnij nagrody! (/Temat-ANKIETA-Badz-jak-kapitan-statku-i-zgarnij-nagrody-142024) Strony: 1 2 |
[ANKIETA] Bądź jak kapitan statku i zgarnij nagrody! - FireMedia - 23-12-2016 16:01 Witajcie!
Konkurs został zakończony, zgłoszenia napłynęły. Czas na wyłonienie zwycięzców! Wyłonicie ich oczywiście WY!
Zasady są proste, głosujecie na dziennik, który najbardziej się Wam podoba, im więcej głosów tym wyższe miejsce w konkursie. Można głosować na własny dziennik. Głosować mogą osoby zarejestrowane przed 20.12.2016 oraz posiadające minimum 10 postów Dzienniki będą przedstawione według kolejności zgłoszeń:
1. Codzienne zmagania Wojtusia - etokox 2. Zbieramy na nowego Laptopa MSI ![]() ![]() 3. Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow 4. ☃ ☞ GRUBY CASH - niecodziennik pracy. - jamnik (Stanisławy) 5. Przetak16 - SUB-SMS + Porady! - przetak16 6. Cel: +2k PLN miesięcznie! - Miedziany 7. Dziennik Lombardiera Eugeniusza - Cel 200zł/miesięcznie - Viva 8. Mecenas - dziennik pracy + porady - Mecenas 9. Zarabia 24373 zł dziennie nie wychodząc z domu - Mikey 10. 1000zł w 30 dni (firesub) / - 5kg w 30 dni!(STREET WORKOUT)) - Xers 11. Pracodawcy go nienawidzą,Zarabia bez wychodzenia z domu sprawdź jak ! - WillBarn 12. Od lenia do biznesmena! - Cwany 13. Dziennik Pracy Knurra ![]() 14. Dziennik Pracy - RikiPawel - storm 15. Dziennik pracy. W drodze po pendrive'a i... - DzejkobPL 16. Dziennik pracy - TadeuszeInternetu 17. Dziennik pokładowy! - DawidXT Specjalnie na święta kodzik! 8.00 na 170h! FIRESWIETA RE: [ANKIETA] Bądź jak kapitan statku i zgarnij nagrody! - Tadeusze - 23-12-2016 17:36 Powodzenia ![]() RE: [ANKIETA] Bądź jak kapitan statku i zgarnij nagrody! - demek1987 - 23-12-2016 19:07 Glosowac na mnie prezenty przewidziane ![]() RE: [ANKIETA] Bądź jak kapitan statku i zgarnij nagrody! - Cwany - 23-12-2016 19:59 Zapraszam lenii do głosowania dla mnie, jak znajdą sie tutaj jakieś patentowane lenie to serdecznie zapraszam ![]() Istnieją też opcje zapłaty, wszystko do ugadania na PW ziomeczki ![]() ![]() (PS. Tylko tak, żeby Kiljan nie widział. Jak ktoś na mnie zagłosuje to podeśle mu zdjęcie Damiana ![]() RE: [ANKIETA] Bądź jak kapitan statku i zgarnij nagrody! - brak - 24-12-2016 09:56 Zagłosowane. RE: [ANKIETA] Bądź jak kapitan statku i zgarnij nagrody! - Rommel - 24-12-2016 19:15 Mój głos na Mecenasa- należy Ci się jak psu buda tylko nie trać zapału i licze że będziesz nadal będziesz tak pomocny jak w czasie trwania konkursu ![]() RE: [ANKIETA] Bądź jak kapitan statku i zgarnij nagrody! - DonWestbam - 25-12-2016 13:07 Jest kilka naprawde dobrych dziennikow! Kazdemu naleza sie brawa za sama wytrwalosc w pisaniu swoich poczynan, ja glos oddalem Mecenasowi ale gratuluje i zycze powodzenia w zarobkach wszystkim! RE: [ANKIETA] Bądź jak kapitan statku i zgarnij nagrody! - demek1987 - 26-12-2016 16:23 I nikt na mnie nie glosuje ![]() RE: [ANKIETA] Bądź jak kapitan statku i zgarnij nagrody! - Mecenas - 27-12-2016 12:06 Dzięki za wszystkie miłe słowa i głosy ![]() RE: [ANKIETA] Bądź jak kapitan statku i zgarnij nagrody! - marcel_kk - 31-12-2016 08:52 DzejkobPL - głos oddany |