Problem grupy fb - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Problem grupy fb (/Temat-Problem-grupy-fb-142022) |
Problem grupy fb - xDesinx - 23-12-2016 15:16 Witam, mam taki problem. Otóz reklamuje na facebooku, na grupach. I problem polega na tym, że gdy dodaje normalnie tekst z linkiem to jest wszystko ok. Ale gdy dodam zdjęcie razem z tekstem to po powiedzmy dwóch minutach usuwa cały post i go nie widać. A gdy np. dodam samo zdjęcie to też usuwa ten post. Wie ktoś o co może chodzić? Co zrobić żebym normalnie mógł dodawać posty ze zdjęciem? RE: Problem grupy fb - ZarabiacDuzo - 23-12-2016 17:11 Zdjęcie może być zablokowane, albo masz konto przyblokowane, też tak miałem. RE: Problem grupy fb - xDesinx - 23-12-2016 17:41 Właśnie zdjęcie daje obojętnie jakie, zmieniam co 1 post nawet a i tak usuwają się te posty. A gdy reklamuje kontem nowym to raczej nie powinno mieć od razu blokady - a jak by miało to podejrzewam, że by jednak coś pisało o tym bloku, a mi nic nie pisze. A gdy próbuje na stażowym problem się powtarza, więc nie wiem o co tu może chodzic. RE: Problem grupy fb - xDesinx - 25-12-2016 22:14 Wie ktoś o co może chodzić? RE: Problem grupy fb - qwertybsk - 27-12-2016 21:00 stażowe konto czy nowe? weryfikowane tel? RE: Problem grupy fb - xDesinx - 30-12-2016 02:21 Sprawdzałem na kontach stażowych jak i nowych, weryfikowane tel. Problem grupy fb - Hybrid1990 - 10-10-2021 19:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |