![]() |
[Nieaktualne]Wyłacę do 3 zł za rejestracje. Istnieje Opcja współpracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: [Nieaktualne]Wyłacę do 3 zł za rejestracje. Istnieje Opcja współpracy (/Temat-Nieaktualne-Wylace-do-3-zl-za-rejestracje-Istnieje-Opcja-wspolpracy-14200) Strony: 1 2 |
[Nieaktualne]Wyłacę do 3 zł za rejestracje. Istnieje Opcja współpracy - skromniak - 27-09-2010 15:37 Otwieram Ponownie rejestracje na stronie Poświęconej ESportowi. W moich poprzednich zbiórkach poleceń, wypłaciłem ponad 95 zł ! W tej edycji poleceń nie omieszkam wypłacać mniej ![]() Ceny za rejestrację Wyglądają następująco:
1 rejestracja = 0,35 PLN 2 rejestracje = 0,75 PLN 3 rejestracje = 1,50 PLN 4 rejestracje = 2,50 PLN 1 osoba któa stworzy 4 poprawnie konta, otrzyma ode mnie 0,50 zł dodatkowo ![]() Jestem w stanie nawiązać współpracę ![]() Jak widać stawka rośnie w zależności od ilości założonych kont. Rejestracja nie jest szczególnie skomplikowana, dane mogą być nie do końca prawdziwe, jedynie numer telefonu oraz mail muszą być zgodne z faktycznym REJESTRACJA - ZAMKNIĘTA[/url]
Jak można przeczytać zaraz na początku rejestracji, ważne jest podanie prawdziwego numeru komórkowego, ponieważ na niego przyjdzie hasło potrzebne podczas logowania. ![]() UWAGA! Rejestrować mogą się jedynie osoby podające numer z sieci PLUS. Numery z innych sieci nie będą brane pod uwagę. ![]() ![]() ![]() ![]() Płacę na PP oraz na życzenie na rachunek bankowy. Po poprawnym wprowadzeniu danych, numeru telefonu oraz przepisaniu kodu, otrzymamy komunikat: ![]() UWAGA. Przy tworzeniu wielu kont wymagane zmienne IP!!! Rejestrując więcej kont pamiętaj o używaniu mojego reflinka lub w odpowiednim polu wpisaniu mojego nicku- polecający skromniak Od dnia dzisiejszego, do 10 października, w miarę możliwości proszę się logować na konto raz na 2 dni. Te kilka sekund co dwa dni poświęcone na logowanie nikogo nie zbawią. Pod koniec edycji, daję każdemu poleconemu reputa Po zakończonej poprawnie rejestracji, proszę o podanie loginu oraz PP w komentarzu.
RE: aas - Admin - 27-09-2010 15:39 chyba niewlasciwa nazwa tematu ? "aas"? RE: Zgarnij do 3 zł. Nawiąż ze mną współpracę a zyskasz jeszcze więcej :P - skromniak - 27-09-2010 15:40 Tak, robiłem podgląd wcześniej i tak na szybko żeby coś było ![]() RE: Wyłacę do 3 zł za rejestracje. Istnieje Opcja współpracy - alien97 - 28-09-2010 14:01 1 konto : alien1221 2 konto : czujeszto7 3 konto : kubson50 4 konto : mike1212 Adres PP : [email protected] Pozdro ![]() RE: Wyłacę do 3 zł za rejestracje. Istnieje Opcja współpracy - skromniak - 28-09-2010 16:38 [email protected] Na Twoje konto poleciało 3 ZŁ ![]() RE: Wyłacę do 3 zł za rejestracje. Istnieje Opcja współpracy - alien97 - 28-09-2010 18:38 Doszło. Dzieki ![]() Edit : Dołączam screena ![]() RE: Wyłacę do 3 zł za rejestracje. Istnieje Opcja współpracy - skromniak - 01-10-2010 09:06 oferta nadal aktualna zapraszam RE: Wyłacę do 3 zł za rejestracje. Istnieje Opcja współpracy - MeTonaTOR - 01-10-2010 13:18 dzialaja włoskie karty SIM? RE: Wyłacę do 3 zł za rejestracje. Istnieje Opcja współpracy - skromniak - 01-10-2010 22:19 karty z sieci PLUS RE: Wyłacę do 3 zł za rejestracje. Istnieje Opcja współpracy - WilkuNSX - 05-10-2010 19:01 1:WilkuNSX 2:BigMama 3:JestemH4jt3m 4:Laus PP : [email protected] |