![]() |
Sub SMS, nie liczy się wiek tylko ambicja i zaangażowanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Sub SMS, nie liczy się wiek tylko ambicja i zaangażowanie (/Temat-Sub-SMS-nie-liczy-sie-wiek-tylko-ambicja-i-zaangazowanie-141955) |
Sub SMS, nie liczy się wiek tylko ambicja i zaangażowanie - KzuM - 22-12-2016 08:37 Witam! Mam na imię Kacper, na tym forum nikt mnie nie zna, ponieważ jestem tu od wczoraj aczkolwiek śledźiłem forum już troszkę dłużej. Jestem osobą i młodym wieku, lecz z dużymi ambicjami. Od kiedy zacząłem? Pracować w internecie zacząłem ponad rok temu, lecz wtedy byłem zielony (teraz też jestem ale już o wiele mniej) zarabiałem na ClixSens'ie (bądź jakoś tak). Przez 1-2 tygodnie zarobiłem bodajże 24 centy ... rzuciłem to poszedłem w inny kierunek, czyli ankiety, lecz ankiet jak nie było tak dalej nie ma. Teraz chciałbym zacząć od nowa, moim sposobem na zarobek będą SubSMS. Plany i cel(e). Moim obecnym planem jest zrobienie fake konta na fb(już mam i jest prawie 1k znajomych), na Twitterze i na instagramie. A moim celem jest 50zł, ponieważ "Nie od razu Polskę zbudowano". 99% mojej pracy będzie wykonywana na telefonie przez co moja praca może być mniej efektowna. Mam nadzieję, że będziecie często ze mną, będziecie mnie wspierać i pomagać ![]() Podsumowania codziennie o 19-20 Plan na dzisiaj: Zrobić konto na instagramie Zrobić konto na Twitterze Zrobić grupę lub stronę na fb w której będzie minimum 100 osób /like Cel ogólny: Zarobić 50zł Pozdrawiam ![]() RE: Sub SMS, nie liczy się wiek tylko ambicja i zaangażowanie - Miluus - 22-12-2016 09:30 Obserwuje i powodzenia ![]() Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka RE: Sub SMS, nie liczy się wiek tylko ambicja i zaangażowanie - KzuM - 24-12-2016 08:42 Z góry przepraszam za to, że wczoraj i w czwartek nie było wpisu, miałem dużo rzeczy na głowie (mieszkanie na wsi nie dla osób które nie lubią się przemęczać) + święta, masakra. A więc grupa na fb zrobiona oraz strona też, w grupie jest 17 osób a na stronie póki co 0 like Konto na Twitterze zrobione, na instagramie również. Plany na dziś: Zdobyć 50 followersow na Twitterze i tyle samo na instagramie. Osiągnąć 50 osób w grupie i 15 like na stronie. Cele: Zarobić 50zl (Do środy!) Pozdrawiam serdecznie, życzę miłych, spokojnych i wesołych świąt. RE: Sub SMS, nie liczy się wiek tylko ambicja i zaangażowanie - KzuM - 25-12-2016 22:32 Witam w pierwszy dzień świąt Bożego Narodzenia! ![]() Postanowiłem zrobić trochę zmian związanych z dziennikiem, moimi celami itd. Wszystko to napisze wam niżej ![]() A więc tak: Teraz będę pisał te wpisy do dziennika co dwa dni i w nich będę opisywał jak mi idzie. Mój plan obecny (taki główny) będzie trwał do 06.01.2017 (czyli 12 dni, zakończymy ten plan w moje imieniny), w dzienniku pojawi się sześć większych wpisów o tym co się działo. Moje plany i cele to: Rozwinąć grupę i stronę na fb Rozpowszechnić się na Twitterze i Istagramie Zarobić minimum 50zl (sub sms na stronie Firesub.net) Do usłyszenia za dwa dni (już prawie jeden ![]() RE: Sub SMS, nie liczy się wiek tylko ambicja i zaangażowanie - KzuM - 27-12-2016 22:30 Witam wszystkich po świętach, mam nadzieję że miło spędziliście czas z rodziną i obejrzeliście Kevina samego w domu ![]() Przez te dwa dni przybyło mi kilku znajomych na fb, kilka osób na grupę, ale na stronę nic, tylko 26 wyświetleń. Dzisiaj dołączyłem do grup od sprzedaży i będę "sprzedawał" różne rzeczy, ciekawe jak to się rozwinie. Zastanawiam się czy nie zacząć zarabiać sprzedając konta na fb. Może ktoś z was ma jakieś skuteczne sposoby na zwrócenie uwagi na stronę z sub sms? Chętnie przyjmę jakieś porady i pouczenia również. A więc do czwartku, mam nadzieję że ktoś tu zajrzy i coś powie bo tak smutno mi samemu ;( Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie RE: Sub SMS, nie liczy się wiek tylko ambicja i zaangażowanie - lolek95 - 27-12-2016 22:36 Powodzenia! Każdy kiedyś zaczynał. ![]() ![]() RE: Sub SMS, nie liczy się wiek tylko ambicja i zaangażowanie - KzuM - 28-12-2016 08:38 (27-12-2016 22:36)lolek95 napisał(a): Powodzenia! Każdy kiedyś zaczynał. Dzięki, a mówiąc o własnych stronach co masz na myśli? ![]() RE: Sub SMS, nie liczy się wiek tylko ambicja i zaangażowanie - lolek95 - 29-12-2016 19:11 Najłatwiej Ci będzie postawić jakąś na Wordpressie, i zacząć pozycjonowanie. Z dnia na dzień kokosów nie będzie.. ale jak się postarasz to po kilku miesiącach może być fajny dochód pasywny. ![]() RE: Sub SMS, nie liczy się wiek tylko ambicja i zaangażowanie - KzuM - 29-12-2016 21:57 29.12.2016 Dzień Dobry! Dobry Wieczór! Już nam mało brakuje aby powitać nowy rok ![]() Tymczasem u mnie nic ciekawego się nie działo, niestety :/ http://imgur.com/8fUeFG8 Jest to z dnia 27-28 grudnia http://imgur.com/MHJYPG2 A to z dnia dzisiejszego Dosyć słaby wynik, ale większość osób pomija różne linki przeglądając dalej fb (sam tak robię) jest to mało ale zawsze coś, ważne że chociaż coś do przodu ![]() Zamierzam iść w to co Pan @[lolek95] przedstawił mi wyżej, o WordPressie coś słyszałem ale mało, nie wiem z czym to się je, więc będę miał lekturę. Do Soboty, a w związku iż to będzie szampańska noc, postaram się wcześniej dać post ![]() RE: Sub SMS, nie liczy się wiek tylko ambicja i zaangażowanie - KzuM - 01-01-2017 02:09 Witam już w nowym roku! Przepraszam, iż wczoraj nie było postu, lecz byłem zajęty + sylwester, teraz leżę w łóżku i pisze tego posta. Poczytałem ostatnio trochę o WordPressie i otworzę swoją stronę, póki co testową na 14 dni, lecz potrzebowałbym pomocy, - jeżeli ktoś byłby chętny to poproszę o prywatną wiadomość - ponieważ nie mam zbyt dużego doświadczenia w tej dziedzinie. Moje zarobki to nadal 0 zł, lecz mam nadzieję, że to się niedługo zmieni. Pozdrawiam serdecznie, życzę szczęścia i zdrowia w bieżącym 2017 roku! P.S. Znacie jakąś stronę typu homepay.pl gdzie nie trzeba podawać numeru dowodu, konta bankowego, lecz żeby działało na takiej samej zasadzie? |