![]() |
Zielony w SEO - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zielony w SEO (/Temat-Zielony-w-SEO-141952) |
Zielony w SEO - notentego - 22-12-2016 03:14 ![]() Bez zbędnego rozpisywania się, wracam do subów odchodząc przy okazji od głupiego i przynoszącego marne zarobki (przy dużym nakładzie pracy) spamie na facebook'u. CEL: Do końca stycznia zarobić 1000zł Co udało mi się zrobić przez ostatnie 2 dni: Wykupiłem hosting pod 2 strony www, założyłem konto na nazwa.pl i zarejestrowałem 2 nowe domeny które od razu podpiąłem pod hosting. Wgrałem z automatu proserwerów silnik wordpress na obydwu stronach, zajęło mi to aż 2 dni bo mój internet poleciał w ch ![]() ![]() RE: Zielony w SEO - RemoverPL - 22-12-2016 11:51 Powodzonka, będę obserwował ![]() RE: Zielony w SEO - notentego - 22-12-2016 18:16 ![]() Plany na dzisiaj: Zainstalować i skonfigurować wtyczki do WP, założyć social media. Później zaktualizuję co udało mi się dzisiaj zrobić ze szczegółami. Kieruję się poradnikiem vasakiego jakby ktoś był ciekawski ![]() Aktualizacja Dzisiaj jednak same wtyczki wgrane i skonfigurowane RE: Zielony w SEO - mahuzz - 22-12-2016 18:28 Trzymam kciuki! ![]() RE: Zielony w SEO - paweuq - 22-12-2016 19:42 Z doświadczenia wiem, że na początku lepiej zająć się jedna stroną a potem gdy już będziesz wiedział co z czym się je, zakładaj następne. Kiedyś coś takiego vasaki powiedział. Wytrwałości RE: Zielony w SEO - Mailowiec - 22-12-2016 20:07 Powodzenia, kolejny Janusz z Wordpresem ![]() Zielony w SEO - Vasaki - 17-02-2018 08:04 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Zielony w SEO - Vasaki - 25-02-2018 10:37 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |