Problem z połączeniem stron - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Problem z połączeniem stron (/Temat-Problem-z-polaczeniem-stron-141857) |
Problem z połączeniem stron - Pablinho - 20-12-2016 15:08 Witam. Mam pewien problem, ostatnio nie zajmowałem się fanpagemi, ale wróciłem do tego. Problem jest taki, że nie mogę połączyć dwóch stron. Jedyne co się zmienia to nazwa Fanpaga, a gdy próbuje znów kliknąć to wyskakuje komunikat: "Nie można połączyć tych stron, ponieważ jest już oczekujący wniosek o połączenie strony". No dobra, ale czekam już tydzień, a kiedys takie Fanpage łączyły sie maksymalnie w ciągu godziny. Co prawda wyskakiwał mi komunikat, że wniosek o połączenie został przyjęty, ale nic sie nie zmieniło. Ktos ma jakies rady albo wie jaki jest teraz czas oczekiwania ? RE: Problem z połączeniem stron - P1T3K - 21-12-2016 18:59 Ja czekałem ponad tydzień, też nie wiedziałem o co chodzi. Najpierw zmieniło nazwę drugiego fp na taki jak pierwszego (jakoś po 3-4 godzinach) i tak wisiało przez ponad tydzień. Potem usunęło 2gi fp i dodało ludzi do pierwszego, ale żadnego powiadomienia nie było. Musisz cierpliwie czekać. A jeśli nic się nie zmieni, to napisz do nich. Innej rady chyba nie ma, wydaje mi się, że szybciej łączy fp o podobnej (zbliżonej tematyce i nazwie), a jeśli są 2 różne to trzeba czekać. RE: Problem z połączeniem stron - Pablinho - 23-12-2016 23:42 No dobra dzięki za radę. Jednym słowem cos spieprzyli jak zwykle :/ RE: Problem z połączeniem stron - antykt - 08-01-2017 11:50 mam to samo chciałem połączyć dwa fb 100k i 50k nazwę zmienilem i ok teraz są dwa mają takie same nazwy kilka razy próbowałem je połączyć i wyskakuje komunikat ze strony zostały połączone a w realu są nadal dwie ...pomoże ktoś ????chętnie za skuteczną pomoc zaplacę |