![]() |
Rejestracja kont fb - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Rejestracja kont fb (/Temat-Rejestracja-kont-fb-141828) |
Rejestracja kont fb - Infiltrator - 19-12-2016 23:56 Witam, zwracam się do Was z pewnym pytaniem. Jak poradzić sobie z rejestracją kont na fb? Za każdym razem konieczne jest potwierdzenie tożsamości przez telefon. Można by oczywiście korzystać ze starterów, ale problemem jest rejestracja każdego numeru. Macie może jakieś sugestie i rady? RE: Rejestracja kont fb - dazy19 - 20-12-2016 12:00 Mozna kozystac z textplus albo nextplus. To jest aplikacja wielokrotnie poruszana na forum ![]() RE: Rejestracja kont fb - Ogniemimieczem - 20-12-2016 12:04 (19-12-2016 23:56)Infiltrator napisał(a): Witam, zwracam się do Was z pewnym pytaniem. Jak poradzić sobie z rejestracją kont na fb? Za każdym razem konieczne jest potwierdzenie tożsamości przez telefon. Można by oczywiście korzystać ze starterów, ale problemem jest rejestracja każdego numeru. Nie jest konieczne za każdym razem potwierdzać telefon ![]() ja mam sporo kont po 1,5k+ znajomych i trzymają się na samej weryfikacji e-mail. Nie spamuj jak pojebus, zakładaj konta na vpn albo virtual box. RE: Rejestracja kont fb - Infiltrator - 20-12-2016 18:21 Zrozumiałem już gdzie leżał mój błąd. Do tej pory wszystkie konta zakładałem przez przeglądarkę Tor chcąc się bardziej zabezpieczyć. Gdy z tego zrezygnowałem żadne konto nie potrzebowało weryfikacji RE: Rejestracja kont fb - lordwordemord - 20-01-2017 21:45 polecam nextplus na androida ![]() |