![]() |
Paczka TopFilmików - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Paczka TopFilmików (/Temat-Paczka-TopFilmikow-141796) Strony: 1 2 |
Paczka TopFilmików - piotrgk4 - 19-12-2016 14:56
Witam
![]() Jeżeli ktoś widział to prowadzę dziennik: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-z-prowadzeniu-wlasnego-serwisu-o-filmikach-141711 Jako że robię własne posty pod fanpage TopFilmiki postanowiłem wam udostępniać co jakiś czas paczkę filmików które tworzę. Posty są bardzo dobrze przyjmowane oraz osiągają duże zasięgi ![]() Na pewno znajdziecie coś dla siebie ![]() WAGA:550MB Ilość:52 filmiki Prawa autorskie (ci którzy maja fanpage z filmikami wiedzą o co chodzi): NA razie brak Mały podgląd tej paczki ![]() DOWNLOAD: https://drive.google.com/drive/folders/0B7eYLzNjrHddalFILUZEdmxlOWM?usp=sharing Jak pobrać: ![]() PACZKA NR2: LINK DO PACZKI PS:Proszę przeglądać filmiki bo czasem mi się zdarzy że coś źle zmontuje i zostaje np dodatkowa pętla. PS2:Niektóre filmiki są gorsze z powodu tego że powoli się uczę proporcji filmików by wszystko ładnie było tworzone PS3:Za hajs lub promocje strony/fanpagu mogę wykonać indywidualne filmiki(jeżeli będę w stanie). Pisać na PW Mała prośbą. W filmach jest znak wodny mojego serwisu. Staram się by nie był na tyle duży by nie przeszkadzał dlatego docenię jeżeli znak wodny zostanie. RE: Paczka TopFilmików - kalutor - 20-12-2016 21:07 Punkcik reputacji za to, że poświęcasz swój czas i pracę - by dać komuś coś, tak po prostu... RE: Paczka TopFilmików - piotrgk4 - 20-12-2016 21:38 @[kalutor] Nie oszukujmy się ale są to kradzione filmiki ![]() I tak by było pewnie tak że ktoś wszedł by na mój fanpage i sobie je pobrał ![]() Chyba i tak to jest sytuacja Win-Win ponieważ ktoś ma dobre materiały, orginalne oraz unikalne które na pewno będą miały zasięgi, a ja promocje strony oraz marki ![]() RE: Paczka TopFilmików - Sergio7 - 20-12-2016 21:44 Można pożyczać filmiki ? ;D RE: Paczka TopFilmików - piotrgk4 - 20-12-2016 21:52 @[Sergio7] Można kupić licencje ![]() RE: Paczka TopFilmików - Cherri - 21-12-2016 08:17 Repucik, sam składałem jakieś pseudo śmieszne, straszne itp filmiki a tu proszę ![]() ![]() RE: Paczka TopFilmików - piotrgk4 - 21-12-2016 10:43 (21-12-2016 08:17)xsajdq napisał(a): Repucik, sam składałem jakieś pseudo śmieszne, straszne itp filmiki a tu proszęTobie na rok, mi na tydzień ![]() RE: Paczka TopFilmików - mateusz2045 - 21-12-2016 14:29 Fajna paczka, wrzucaj ile możesz, rep poleciał ![]() RE: Paczka TopFilmików - pierre2e - 26-12-2016 14:12 Moge je wrzucic na mojego fb? Nie bd mial jakis problemow? Chodzi mi o 0rawa autorskie itp. RE: Paczka TopFilmików - piotrgk4 - 26-12-2016 15:32 @[pierre2e] XD Widzę że ludzie nadal nie ogarniają xD Bierz i rób z tym co chcesz... Ja sobie tylko to przerabiam pod mój fanpage. TAK MOŻESZ MIEĆ PROBLEMY GDYŻ FILMIKI SĄ KRADZIONE. Żeby legalnie z nich korzystać i wrzucać z fanpagu (czyli potwierdzasz że masz pełne prawa do filmiku) musisz posiadać licencje/zgodę właściciela (czytajcie do cholery regulamin...) Jeżeli jej nie posiadasz to może się zgłosić osoba które ma prawa do filmiku i napisać do facebooka. Wtedy facebook rozpatrzy czy osoba która zgłosiła ma jakieś prawa do tego filmiku i jeżeli stwierdzi że ma prawa to nałoży blokadę na konto osoby która wrzuciła filmik a fanpage dostanie coś ala strike(jak na youtube) po pewnej ilości takich strików fanpage zostanie usunięty (ilość niewiadoma i w jakim okresie czasu oraz kiedy to wygasa. Przypuszczam że więcej niż 7-10 w 3 miesiącach skończy się tym że skasują ci fanpage) Coś jeszcze dodać? |