Brak możliwości postowania linkami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Brak możliwości postowania linkami (/Temat-Brak-mozliwosci-postowania-linkami-141770) |
Brak możliwości postowania linkami - Admek69 - 18-12-2016 19:06 Cześć, od wczoraj mam pewien problem z postowaniem z linkiem na facebook. Każdy post który zawiera link jest po 30 sekundach usuwany. Próbowałem na nowych kontach i to samo. Czy ktoś z Was miał taki problem? Zmieniałem przeglądarkę, internet na mobilny, usuwałem historie przeglądania, tryb incognito. Nic nie pomaga. Bardzo proszę o pomoc, oczywiście za każdą pomoc będą ++++ RE: Brak możliwości postowania linkami - P1T3K - 21-12-2016 18:47 Zależy co promujesz. I jak często. Jeśli promujesz spalony link np z subsms, gdzie ktoś 100 razy użył podobnego to mogą być takie skutki. Użyj skracacza linków, lub puść przez domenę. Np xurl.pl, goo.gl, fejcebok.pl, lub domena. A i jak wyświetla się taki (banner? nwm jak to nazwać to też usuwaj [pojawia się zaraz po dodaniu linku] i zamień na jakieś zdjęcie). Może pomoże RE: Brak możliwości postowania linkami - kukiz87 - 21-12-2016 18:55 Ja miałem to samo !! identyko !! wszystkiego próbowałem i nic , odstawiłem spam na fb na tydzien wróciłem po tygodniu i było juz dobrze RE: Brak możliwości postowania linkami - Admek69 - 21-12-2016 23:23 dziękuję za odpowiedzi Zrobię chyba tak jak kukiz87 radzi |