Nauczyć się pozycjonowania i zacząć zarabiać na swoich stronach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nauczyć się pozycjonowania i zacząć zarabiać na swoich stronach (/Temat-Nauczyc-sie-pozycjonowania-i-zaczac-zarabiac-na-swoich-stronach-141719) |
Nauczyć się pozycjonowania i zacząć zarabiać na swoich stronach - danoneksss - 17-12-2016 14:31 Witam Was w drugim dzienniku dotyczącym mojego zarobkowania w internecie. Ten dziennik poświęcony będzie TYLKO I WYŁĄCZNIE nauce pozycjonowania stron i w przyszłości zarabiania na nich (bo zacznę zarabiać!). Będę w nim opisywał co zrobiłem w danym dniu oraz co zrobię w przyszłych. Oprócz tego będę się chwalił jak moje działania wpłyną na pozycję strony. Wszelkie porady mile widziane A więc tak: stronę mam już założoną. Co prawda stworzona jest pod trochę inną tematykę, ale nie ma to na ten moment jakiegoś wielkiego znaczenia. Gdyż głównie chodzi mi o naukę . Ważne, że stoi już z miesiąc, więc przynajmniej ma jakiś staż. Mam wybrane 2 keywordy, pod które będę pozycjonował stronę, a dokładniej mówiąc konkretne posty. Plan na dzisiaj: - Dodać 2 posty na stronę, które mam zamiar pozycjonować pod wspomniane keywordy - Poczytać trochę o narzędziach do pozycjowania Plan na jutro - Podlinkować stronę na fb - Podlinkować stronę na google+ - Dodać keywordy do programu sprawdzającego pozycję - Poczytać trochę o narzędziach do pozycjowania RE: Nauczyć się pozycjonowania i zacząć zarabiać na swoich stronach - zbyszeq - 17-12-2016 14:50 @[danoneksss] Powodzenia, celujesz standardowo w hacki? Dodatkowo poszukaj "Long-Tail Keywords" - w wielu przypadkach jest je o wiele łatwiej wybić czerpiąc z tego równie fajny ruch. Jeżeli szukasz samego sposobu działania, to możesz wziąć triala xrankera - i tam masz już gotowe kampanie podzielone na tiery - i wtedy nic tylko szukać swoich miejscówek i testować poszczególne rozłożenie linków. RE: Nauczyć się pozycjonowania i zacząć zarabiać na swoich stronach - danoneksss - 17-12-2016 14:57 (17-12-2016 14:50)zbyszeq napisał(a): @[danoneksss] Dzięki Nie są to hacki, a download z racji, że celuje w polskich odbiorców. A z tego co zauważyłem, to download ma jednak u Nas większy potencjał. Xrankera na pewno obczaję RE: Nauczyć się pozycjonowania i zacząć zarabiać na swoich stronach - mahuzz - 17-12-2016 15:07 Powodzenia Danon! W razie czego pisz na GG RE: Nauczyć się pozycjonowania i zacząć zarabiać na swoich stronach - Mailowiec - 17-12-2016 18:18 Nauka to potęgi klucz, hehehe. Powodzenia. RE: Nauczyć się pozycjonowania i zacząć zarabiać na swoich stronach - danoneksss - 18-12-2016 15:58 Dzień 2 Co dzisiaj zrobiłem: - Dodałem keywordy do programu sprawdzającego pozycje - Poszukałem for i innych stron o dosyć wysokim DA. W przyszłości wykorzystam je do podlinkowania swojej strony. Mój zbiór wynosi w tej chwili 80 stron, jednak ich przydatność jest różna. Niektóre mają nawet 80 DA, a inne tylko 23. Ale myślę, że nawet te słabsze strony w pewnym etapie pozycjonowania się przydadzą. - Dodałem drugi artykuł na stronę, bo wczoraj zapomniałem jakiego tematu miał on dotyczyć i dopiero dzisiaj to sprawdziłem - Podjąłem decyzję, że nie będę w tym dzienniku pisał o planach na przyszły dzień, gdyż często się one zmieniają. Na przykład dzisiaj nie chciało mi się bawić z fb, więc zrobiłem co innego Na dzisiaj to wszystko, kolejne działania i kolejny post już jutro RE: Nauczyć się pozycjonowania i zacząć zarabiać na swoich stronach - MrocznyKILL - 18-12-2016 16:07 Powodzenia i wysokich zarobków życzę RE: Nauczyć się pozycjonowania i zacząć zarabiać na swoich stronach - danoneksss - 19-12-2016 19:30 Dzień 3 Dzisiaj mało czasu, więc i nie podziałałem zbyt wiele, ale cały czas do przodu . Co dzisiaj zrobiłem: - Dodałem około 15 postów na google+. Składają się z krótkiego tekstu ok. 20-30 słów i mają w sobie link do danych postów na stronie oraz linki do innych profili społecznościowych mojej strony oraz strony głównej. - Wszedłem na fb, na mój fanpage, ale powitała mnie informacja, że stron jest nieopublikowana i jej nie widać. Wie ktoś jak ją "opublikować"? W sensie fanpage? Oczywiście jest już założony i zawiera około 10 postów. - Miałem zamiar założyć ok. 10 profili na forach o DA przynajmniej 40. Założyłem w końcu 2 , ponieważ niektóre fora mają zamkniętą rejestrację albo admin musi zaakceptować rejestracje. Więc lipa - Założyłem profil na Instagramie, Pintereście oraz Twitter'rze Kolejny post jutro. Jeżeli zrobiłem coś źle albo masz dla mnie jakąś poradę, to napisz Nauczyć się pozycjonowania i zacząć zarabiać na swoich stronach - Vasaki - 17-02-2018 08:04 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Nauczyć się pozycjonowania i zacząć zarabiać na swoich stronach - Vasaki - 25-02-2018 10:37 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |