![]() |
Normalny zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Normalny zarobek (/Temat-Normalny-zarobek-141686) |
Normalny zarobek - mrCash - 16-12-2016 16:51 Witajcie wszyscy ! Główny temat : Chciałbym zarabiać ok 2000 zł na miesiąc. A teraz do opisu: Oglądając wasze postępy w zarabianiu przez internet nie sposób nie otworzyć szeroko szczękę ze zdziwienia. Na forum jest OGROM programów,poradników i masterów(posty Kilera z zarobkiem-SZOK nadal przecieram oczy ze zdziwienia). Nie sposób wybrać odpowiednią drogę która zapewni choć ułamkowe zarobki Pana wyżej. Czy ktoś z was jest w stanie poprowadzić mnie aby osiągać chociaż te nasze nieszczęsne krajowe na miesiąc? Jaki serwis polecicie? A może jakieś wskazówki ? Pozdrawiam. RE: Normalny zarobek - adi_hq - 16-12-2016 17:12 "Może od razu Ci przelejemy 2k ?" Do tego musisz samemu dojść, niestety! RE: Normalny zarobek - mikuss - 16-12-2016 17:15 Temat do kosza a ty kolego szukaj, czytaj, testuj aż wybierzesz to co będzie odpowiadało, da satysfakcję z pracy i godziwe zarobki P.S Nie marnuj czasu na podróbki typu sejfik w któych zmarnujesz od uja czasu a zarobisz kilka złotych na miesiąc bo mamy tutaj pompójącego tą podróbkę który z naiwnych marnujących czas zbiera prowizję i myśli jaki to on kozak RE: Normalny zarobek - Zaperr44 - 16-12-2016 17:26 A ja chciałbym mustanga shelby i ville w Los Angeles ![]() Nikt ci nie da niższy na tacy sam musisz na to wpaść tylko uważaj na typowych naganiaczy oferujących byznesy bez ryzyka bo dzięki nim więcej stracisz niż zarobisz ![]() ![]() RE: Normalny zarobek - mrCash - 16-12-2016 17:29 (16-12-2016 17:15)mikuss napisał(a): P.S Tego typu porady chciałbym przeczytać ![]() Co do mojego tematu wiem, że istnieją mentorzy którzy pomagają w zarobku tylko kogo i jaki serwis możecie polecić w tym temacie ? RE: Normalny zarobek - mikuss - 16-12-2016 17:33 Czytaj dział poradniki, jeśli cię jakaś metoda zarobku zainteresuje/bedzie odpowiadać wtedy możesz zgłosić się o pomoc/prowadzenie do autora tematu vel poradnika To jedyne co możemy ci doradzić ![]() RE: Normalny zarobek - nitram - 16-12-2016 17:40 http://zarabiam.pl/jestem-nowy-i-chce-zarabiac-przez-internet/ A następnie czytaj czytaj i pracuj ciężko. Samo się nie zarobi Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |