![]() |
Dziennik Pracy Knurra :) Od Tico do BMW X6 - "Firemedia Konkurs" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy Knurra :) Od Tico do BMW X6 - "Firemedia Konkurs" (/Temat-Dziennik-Pracy-Knurra-Od-Tico-do-BMW-X6-Firemedia-Konkurs-141683) Strony: 1 2 |
Dziennik Pracy Knurra :) Od Tico do BMW X6 - "Firemedia Konkurs" - knurr - 16-12-2016 15:31 Witam moja ksywa z neta to knurr ![]() ![]() ![]() ![]() Lubie wychlać w wekkendy, czasem peknąć przed żoną na imprezkę z kumplami(nieraz sie juz tłumaczyłem) ale co tam zycie krótkie a dziurek nigdy nie zawiele, inna to inna inaczej oddycha rusza sie nie musi byc ładniejsza ![]() Pije przewaznie wódkę i piwo razem czasem wino ale rzadko. Moderatorzy zarabiam.com ciagle daja mi ostrzerzenia mimo ze sie staram zawsze dostaje(takie moje nieszczescie na tym swiecie jak w zyciu tak i na forum) Na sub sms zarabiam około 2 miesiace ![]() ![]() Zbieram na dobry samochód bo już moim Dewoo Ticem nie da sie jezdzic a szczególnie w zime zachowuje się jak pociag na torach strasznie nim rzuca na prostej drodze jak i na zakretach ![]() ![]() W samochodzie nie działa ogrzewanie jest strasznie zimno ciagle paruje szyba i nic nie widac dobrze ze wycieraczki działają ![]() Mam rodzine dlatego chce aby dojezdzac bezpiecznie wszędzie gdzie mamy okazje jechac lub musimy..... Niech moc będzie zemną i z wami trzymajcie kciuki...ps. potem poprawie błedy i cos dopisze bo goscie jakies przyjechali domnie ![]() Dajcie reputka mi na szczecie to nic nie kosztuje a moje serce rozgrzeje ![]() RE: Dziennik Pracy Knurra :) Od Tico do BMW X6 - "Firemedia Konkurs" - WhiteNigga - 16-12-2016 17:46 Aż mi ciebie szkoda heh Powodzenia. RE: Dziennik Pracy Knurra :) Od Tico do BMW X6 - "Firemedia Konkurs" - Grubykesz - 16-12-2016 18:40 Powodzenia! Mam nadzieję, że niedługo będziesz mógł pochwalić się nowym autkiem. ![]() RE: Dziennik Pracy Knurra :) Od Tico do BMW X6 - "Firemedia Konkurs" - badii - 16-12-2016 18:49 (16-12-2016 15:31)knurr napisał(a): ale co tam zycie krótkie a dziurek nigdy nie zawiele, inna to inna inaczej oddycha rusza sie nie musi byc ładniejsza Hahaha jak to mawia mój przyjaciel 'inne tez mają' ![]() Powodzonka, od zera do miliardera jak to mówią! RE: Dziennik Pracy Knurra :) Od Tico do BMW X6 - "Firemedia Konkurs" - Bazor - 16-12-2016 20:03 Polecam zakup innego auta niż kartonowe pudełko, które nie ma strefy zgniotu. Oczywiście jezdzenie takim jest tanie bo zagazować takiego i jeździć lepiej niż skuterem, ale po prostu się nie opłaca jeżeli jak twierdzisz masz rodzine. Spróbuj poszukać opla astry f sedan/hatchback lub lanosa. Sam posiadam astre f za tysiąc złoty i nie jest to szczyt komfortu, ale jest to dobre jeździdło od punktu a do punktu b. Powodzenia w osiąganiu sukcesu i zrealizowania celu ! Trzymaj się RE: Dziennik Pracy Knurra :) Od Tico do BMW X6 - "Firemedia Konkurs" - knurr - 16-12-2016 20:55 dzieki... jak naraazie mnie nie stac na zmiane bo wiaże sie z tym koszty nowa rejestracja 170zł + znowu oc takze wiesz musze jeszzce sporo zarobic.. Dzsiaj tico ładowałem 2 godziny zeby do sklepu pojechac bo mieszkam na wsi, juz pod sklepem chlopaki mnie pchali cały zmarazłem teraz pisze to topnieje jeszcze akus to wymiany masakra ![]() RE: Dziennik Pracy Knurra :) Od Tico do BMW X6 - "Firemedia Konkurs" - radek0389 - 16-12-2016 21:06 Trzymam kciuki, żebyś ten temat z "dziennik użalania się nad samym sobą" zamienił na "na dziennik zarobkowy" ![]() Powodzenia ![]() RE: Dziennik Pracy Knurra :) Od Tico do BMW X6 - "Firemedia Konkurs" - knurr - 16-12-2016 21:28 jutro poinformuje ile zarobiłem i jak (na meczach ide łądnie leady lecą) RE: Dziennik Pracy Knurra :) Od Tico do BMW X6 - "Firemedia Konkurs" - Kiljan - 18-12-2016 22:07 Powodzenia! RE: Dziennik Pracy Knurra :) Od Tico do BMW X6 - "Firemedia Konkurs" - knurr - 19-12-2016 12:33 weekend pracy po2 godziny dzienie piatek sobota i niedziela zarobek 131zł ![]() czyli mamy 1531zł/98.000zł - cel nadal nie osiagniety Rada dla nowych- nigdy sie nie poddawaj zobacz jaka mam niska konwersje a to dlatego ze sie cały czas ucze, wejscia dobrze generuje lecz tworze leading page zle.. niedługo bedzie lepiej "wcale nie narzekam ze mało leci leadów ale czytam ucze sie i tworze ![]() kusi mnie aby kupic akumulator do tico lecz szkoda kasy z celu moze matka na gwiazdke mi da i dzieciom to bede miał ![]() |