![]() |
painstream - utrzymujemy się jedynie z internetu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: painstream - utrzymujemy się jedynie z internetu (/Temat-painstream-utrzymujemy-sie-jedynie-z-internetu-141623) Strony: 1 2 |
painstream - utrzymujemy się jedynie z internetu - painstream - 15-12-2016 12:38 DZIENNIK PRACY - PAINSTREAM
Serwis na którym aktualnie pracuję: ![]() Mój cel: Minimum 2500PLN/miesiąc Grudzień: 741,60 PLN/2500zł
CELE?
Tak jak pisałem w najnowszym poście, w związku z tym że dziennik zaniedbałem i nie było mnie tutaj od marca 2017, wracam. W marcu właśnie wypaliły się moje nisze, więc poszedłem do pracy, jednak naszła mnie ochota na zmianę życia więc z pracy zrezygnowałem, wracam do zarabiania przez internet. Promuję aktualnie bloga, będę tutaj dodawał wszystkie rzeczy które robię w związku z tym - Seo, oraz postępy, audyty. Zapraszam do śledzenia! ILE ZAROBIŁEM?
![]() ![]() No i tutaj jeszcze można napisać o Astrocash = $62.12, i dla tych, którzy pamiętają jeden z pierwszych serwisów sub-sms - "easysub", który po dłuższej chwili dobrego i prężnego (:>) działania stał się scamem - tam zarobiłem jakoś 10 tysięcy - potwierdzenia nie ma, a przelewów z banku nie chce mi się screenować. Pozostaje wierzyć mi na słowo! RE: painstream - dziennik pracy.. lenia. - painstream - 16-12-2016 22:37 Godzina 22, może jeszcze coś dzisiaj wpadnie lecz już wrzucam zarobki z dzisiaj: ![]() Póki co:
847,12zł w tym miesiącu. RE: painstream - dziennik pracy.. lenia. - painstream - 01-02-2017 04:19 Przestałem się udzielać bo pochłonęły mnie seriale na netflixie, w międzyczasie zrobiłem parę rzeczy i w grudniu zarobiłem 2551,62 PLN, cóż trzech tysięcy nie było, ale myślę że da się zrobić w lutym, na dole statystyki z myleadu a dzisiaj wracam do pracy. Często dostaję wiadomości na gadu-gadu, mailu czy w prywatnych wiadomościach na mylead - proszę pisać tutaj pytania, będę odpowiadał, ale nie widzę żadnej aktywności niestety, chociaż wszystkich tutaj odsyłam, cóż. W przyszłości może pomyślimy nad jakimś poradnikiem chociaż nie mam się za jakiegoś zaprawionego w boju człowieka który zarabia miliony w internecie to myślę, że niektórzy chcieliby coś takiego zobaczyć. ![]() Jeżeli kogoś to interesuje, co robię z pieniążkami... oszczędzam na życie, póki co mam 17 lat, w tym roku, dokładnie w sierpniu wchodzę w dorosłe życie a na koncie mam uzbierane trzy tysiące na jakiś start, myślę że do 15 tysięcy dam radę uzbierać i przeznaczę te pieniądze na wynajęcie jakiegoś małego gniazdka, albo w coś zainwestuję - zobaczymy! Oczywiście nie oszczędzam wszystkiego, większość pieniędzy wydaję też na ciuchy, aktualnie płacę czynsz w mieszkaniu czy spłacam laptopa ![]() RE: painstream - dziennik pracy.. lenia. - painstream - 02-02-2017 00:45 ![]() Takie coś wczoraj (środa), denerwuje mnie to że nie mogę zrobić dniówki 200PLN, ale pracować teraz mi się nie za bardzo chce - piję antybiotyk i chyba już trzeci dzień nie słyszę na jedno ucho, nie wiem co się dzieje ale przyjemne to nie jest ![]() ![]() RE: painstream - dziennik pracy.. lenia. - szybkikwit - 02-02-2017 01:09 Powodzenia w zarabianiu ![]() Kiedyś zarabiałem głownie na FireCash i to dość sporo ale wszytko się pokończyło ![]() RE: painstream - dziennik pracy.. lenia. - painstream - 02-02-2017 01:15 (02-02-2017 01:09)szybkikwit napisał(a): Powodzenia w zarabianiu nie działam na stronach - tylko portale społecznościowe póki co, ale planuję zrobić parę stronek, zobaczymy co z tego będzie. Zarabianie na astrokeszach i firekeszach się już skończyło, programy partnerskie jak MyLead i inne je pozjadały, ale wtedy więcej się zarabiało, mało kto wiedział o czymś takim. Tylko mylead, najlepsza konwersja, wypłaty codziennie, kontakt ciągle - najlepszy program partnerski, wątpię żebym zmienił go kiedykolwiek, lepszej stawki nigdzie mieć nie będę i tak ![]() RE: painstream - dziennik pracy.. lenia. - szybkikwit - 02-02-2017 01:35 No PPA juz wygasa chyba, a szkoda ![]() RE: painstream - dziennik pracy.. lenia. - Wojo-MyLead - 02-02-2017 10:40 No ładnie @[painstream] zaczął się udzielać na zarabiam.com Oczywiście będę śledzić. Powodzenia stary! Życzę Ci jeszcze większych zarobków ![]() ![]() RE: painstream - dziennik pracy.. lenia. - painstream - 03-02-2017 03:41 (02-02-2017 01:35)szybkikwit napisał(a): No PPA juz wygasa chyba, a szkoda Tylko Polska. Wczoraj (czwartek) biednie - no ale to czwartki, zawsze tak jest, przynajmniej u mnie. Nie ma co się przejmować, dzisiaj o dziewiątej jeszcze wpadnie z podliczeń jakieś 60 złotych i zlecamy wypłatę, a potem najlepsze - weekend - to będzie coś pięknego! ![]() Plany na jutro są takie - zakładam bloga na wordpressie ale troszkę bardziej wymagającego, w życie wchodzą dwie nisze które ostatnio ciągle mi chodziły po głowie - piątek będzie dla mnie bardzo pracowitym dniem. RE: painstream - dziennik pracy.. lenia. - painstream - 03-02-2017 23:56 ![]() Jest 213 złotych dzisiaj - weekend się pięknie zaczyna, myślę że do poniedziałku będzie jakieś 500 złotych, byłoby pięknie. A co do dzisiejszych planów - nic nie zrobiłem, kupiłem jedynie hosting i domenę. Może jutro zacznę coś robić, jeszcze nie wiem, póki co biorę jeszcze antybiotyk do środy, dlatego też nie mam na nic siły, jedynie leżę i oglądam serial na netflixie, cóż - dozobaczenia jutro! |