Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
csgodouble.gg powróciło !! HIT ! DARMOWE DOLARY - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: csgodouble.gg powróciło !! HIT ! DARMOWE DOLARY (/Temat-csgodouble-gg-powrocilo-HIT-DARMOWE-DOLARY-141544)

csgodouble.gg powróciło !! HIT ! DARMOWE DOLARY - Hubcio9 - 13-12-2016 20:47

Siemanko, wróciła strona csgodouble.gg, strona taka sama jaka była tylko troche adres sie zmienił, admin ten sam co był Smile
Gorąco zapraszam Huh
Kod na darmowe dolary: FRIKO
Dziękuje za wpisanie mojego kodu <3
CSGODOUBLE.GG

RE: csgodouble.gg powróciło !! HIT ! DARMOWE DOLARY - HajsMotywatory - 13-12-2016 21:39

Jak tu Polak jest główny adminem i na 100% nie jest to Foobar z oryginalnego CSGO2x.
Skrypt też standardowy z leaka - nawet się nie postarał, żeby zacząć rundy od pierwszej tylko jak wszędzie z takich 'podrabianych' stronek zaczyna się od 60k+ ID rundy Big Grin

RE: csgodouble.gg powróciło !! HIT ! DARMOWE DOLARY - Janusz Tracz - 13-12-2016 21:43

Foobar nie działał na csgox2 tylko na csgodouble.com

RE: csgodouble.gg powróciło !! HIT ! DARMOWE DOLARY - HajsMotywatory - 13-12-2016 21:57

Wiem, tylko skrótowo napisałem - w końcu ten skrót pochodzi od CSGOdouble i tej strony temat się tyczy Smile Co nie zmienia faktu, że admin nie jest ten sam.

No i klasyczne niezałatane dziury w silniku, brak dostosowanego regulaminu pod nowe zasady Valve. Jak Admin nie naprawi wszystkiego to daje max tydzień stronie, aż powypłacają sobie wszystkie itemy lub usuną bazę danych.

csgodouble.gg powróciło !! HIT ! DARMOWE DOLARY - surfer0700 - 14-12-2016 14:43

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.