No to ruszyło ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: No to ruszyło ! (/Temat-No-to-ruszylo-141511) |
No to ruszyło ! - mcraft - 13-12-2016 00:40 Ostatnimi czasy bardziej zacząłem się interesować bitcoinem zacząłem szukać ciekawych sposobów na ich zarobek, niestety im był to lepszy sposób tym szybciej okazywał się on scamem no cóż takie życie. Pomyślałem i zauważyłem że nie tylko ja chciałbym dobrze zarabiać w bitcoinach wiec postanowiłem że jak ja tego nie zrobię to chyba nikt tego nie zrobi hehe Mam ciekawy i ambitny pomysł jak to zrobić żeby każdy mógł zarobić no i mój pomysł został rozpisany i jest gotów by programista wziął się za klepanie skryptu aczkolwiek skrypt nie jest tani a ja na kasie nie śpię i tak powstał pomysł że serwis zarobi na siebie sam i stąd wziął się ten kran! http://www.freesatoshi.pl Kran jako kran nie daje dużo zarobić bo jest to tylko że się tak wyrażę maszynka do budowy budżetu. Wszystko co zarobi strona na reklamie zostanie przeznaczone na budowę innowacyjnego serwisu zarobkowego, który pozwoli na zarabianie każdemu z nas mam nadzieje że fajnej monety, bit monety. Ale żeby tak się stało wy również musicie się zaangażować, na chwilę obecną zasiliłem kran jakimś tam dolarem ponieważ jeszcze się nie wyświetlają reklamy jak reklamy zaczną się wyświetlać a wy będziecie sumiennie "korzystać z kranu" pomożecie w budowie budowie tego innowacyjnego pomysł. Dodatkowo jeśli chcesz nas wspomóc możesz przekazać dotację dodam że osoby które nas wsparły dotacją zostaną na start nagrodzone jakimiś bonusami, dotacja jest dobrowolna po więcej info na jej temat zapraszam na priv no to co lecimy wchodźcie na stronę i zbierajcie satki w oczekiwaniu na polskiego giganta miningu. RE: No to ruszyło ! - mikuss - 13-12-2016 23:02 @[mcraft]Uważaj bo jak to reklamy google to jak ktoś życzliwy doniesie, że nakłaniasz do klikania w reklamy to zakończysz z banem dożywotnim i nic z tej stajni już nie dorobisz na swoje dalsze cele także lepiej usuń ten wpis A przy okazji ciekawi mnie projekt i czekam aż ruszy, a jeśli do mnie "przemówi" to na pewno wtedy z jakąś inwestycją "wjadę" RE: No to ruszyło ! - mcraft - 13-12-2016 23:23 Temat zachęca do korzystania z kraniku RE: No to ruszyło ! - mikuss - 13-12-2016 23:39 (13-12-2016 23:23)mcraft napisał(a): Temat zachęca do korzystania z kraniku Teraz tak, bo wcześniej wstawka o 1x dziennie klik w reklamę to prosta droga do ban na google bo nie możesz nikogo zachęcać i prosić o kliki w reklamę. Niestety google nie oszukasz i nawet jak będą kliki "puste" bez jakichkolwiek korzyści dla reklamodawców to również ci podziękują RE: No to ruszyło ! - mcraft - 14-12-2016 00:05 Nie bedę się ograniczał tylko do reklam google aczkolwiek na razie czekam aż te zaczną się wyświetlać No to ruszyło ! - Hybrid1990 - 23-10-2017 17:22 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |