Mikrofon i dobry komputer - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mikrofon i dobry komputer (/Temat-Mikrofon-i-dobry-komputer-141470) |
Mikrofon i dobry komputer - Allpatrum - 12-12-2016 00:35 Witam, mam b. dobry komputer i dobry mikrofon pojemnościowy za prawie 400zł Jak myślicie jak sensownie można to wykorzystać? Widziałem podobny post na forum jednak tam z mikrofonem była inna sprawa Myślałem nad narracją do jakichś filmików, lecz jak się do tego zabrać, gdzie zacząć się reklamować? Mikrofon i dobry komputer - Styler - 12-12-2016 00:40 Jeśli lubisz grać to zacznij streamy. Będąc interesujący nietrudno osiągnąć sukces co widać po ciągłym rozwoju i pojawianiu się nowych twarzy w branży. RE: Mikrofon i dobry komputer - Allpatrum - 12-12-2016 00:45 Próbowałem, pare lat temu mi wychodziło, po 200-300 osób na streamach, jednak od czasów cs'a ciężko wejść, trzeba mieć znajomości niestety RE: Mikrofon i dobry komputer - sh4kr - 12-12-2016 14:33 (12-12-2016 00:45)Allpatrum napisał(a): Próbowałem, pare lat temu mi wychodziło, po 200-300 osób na streamach, jednak od czasów cs'a ciężko wejść, trzeba mieć znajomości niestety Jakie znajomości? Co Ty. Troche chęci i samozaparcia i subskrybentów Ci przybędzie. Nie kopiuj nikogo, miej swój "styl", organizuj jakieś gówno konkursy i gotowe. RE: Mikrofon i dobry komputer - Allpatrum - 12-12-2016 21:26 No w sumie, wezmę się za to Jednak zastanawia mnie jakby tworzenie filmików, narracja dla jakichś firm, gdzie mogę się reklamować? Mikrofon i dobry komputer - Artinesse - 02-03-2018 14:13 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |