![]() |
Money2Money - Czyżby nowy sposób zarobków w internecie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Money2Money - Czyżby nowy sposób zarobków w internecie? (/Temat-Money2Money-Czyzby-nowy-sposob-zarobkow-w-internecie-141436) |
Money2Money - Czyżby nowy sposób zarobków w internecie? - DaviD1997PL - 11-12-2016 12:40 Cześć, Ostatnio zauważyłem, że cały Facebook jest zaspamowany "Milionerami" którzy robią kokosy w programach partnerskich Money2Money. Jako, że jestem osobą, która działa tylko na Premium/Sub SMS już kilka lat, to w temat innych programów partnerskich nigdy się nie zagłębiałem i jest mi on zupełnie obcy. Może się ktoś wypowiedzieć na temat tego serwisu Money2Money, ktoś może z was tam działał ? RE: Money2Money - Czyżby nowy sposób zarobków w internecie? - Richlook - 11-12-2016 13:03 Jest już parę tematów o tej firmie, jak widać można się dorobić, naprawdę różnymi sposobami ![]() RE: Money2Money - Czyżby nowy sposób zarobków w internecie? - rachman - 11-12-2016 20:12 Program od lat znany. Inne tego typu to np. bankier czy ebroker. Konkurencja gigantyczna, ale prowizje przyzwoite. Ciężko się wybić w topach. Bez wkładu na reklamę lub seło kiepsko widzę teraz zaczynać od zera ![]() Nasrane wszędzie ich linków bo młode wilki walczą o poleconych by nie dużo robić a zarobić prowizję z poleconych. Tworzą się całe grupy współpracują i "reklamują" jako nowy cud sposób na kasę (stary sposób i to zwykła ciężka praca jak każde inne działania w sieci jak chcesz więcej zarobić). Miałem już chyba kilkanaście propozycji współpracy na fejsie, mailu itd. olx i gumree, fora itp. obsrane ogłoszeniami niby ofert pracy czy nie chcesz zarabiać milijonów a nawet tysięcy ![]() ![]() ![]() RE: Money2Money - Czyżby nowy sposób zarobków w internecie? - DaviD1997PL - 11-12-2016 20:26 (11-12-2016 20:12)rachman napisał(a): Program od lat znany. Inne tego typu to np. bankier czy ebroker. Konkurencja gigantyczna, ale prowizje przyzwoite. Ciężko się wybić w topach. Bez wkładu na reklamę lub seło kiepsko widzę teraz zaczynać od zera Nie nie, nie zabieram się za to, chodź trochę byłem ciekawy "Ich Biznesu" i tak jak przypuszczałem okazało się. Wielkie dzięki za wyjaśnienie sprawy. Pozdro ![]() RE: Money2Money - Czyżby nowy sposób zarobków w internecie? - adrian018 - 11-12-2016 20:32 Cześć, działam obecnie w M2M i Bankier.pl (zrobiłem combo bo w samym M2M, ładnie ucieli stawki na konta i w dodatku sporo ofert jest już nieaktywnych, w dodatku ostatnimi tygodniami są problemy z rejestracjami nowych poleconych, w programie dobiło do 50tyś partnerów i teraz praktycznie nikogo nie rejestrują za 1 razem, trzeba pisać coś a la 'list motywacyjny' i wtedy powinni Cię zarejestrować, lecz w obecnej chwili na twoim miejscu bym się wstrzymał z rejestracją tam, bo widzę że nawet wnioski przestało coś naliczać w tym miesiącu i to mnie martwi. Tak jak @rachman napisał - 90% promotorów chcą byś założył 4-5 kont bankowych z ich kont nim wejdziesz do programu, inni chcą byś wziął pożyczki itp, to działanie sprawdzało się dobrze od kilku lat i ludzie dalej działają w ten sam sposób, nie rozumieją chyba tego że internet jest już przeżarty całym m2m i ludzie jak słyszą samą nazwę to się cofają i przestają czytać dalej, bo już wiedzą jak to dalej będzie wyglądac, cóż tak trudno jest wymyślić coś samemu, łatwiej kopiować jak leci.. ![]() Jak chcesz sobie zarobić na początek na zakładaniu samych kont bankowych, to polecam bardziej bankier.pl, ponieważ tam wyciągniesz ok 500-600zł, a w m2m 300zł z kont nie uzbierasz, jest wiele kont bankowych, lecz są takie w których płacisz za prowadzenie konta i promotor Ci może mówić byś zakładał tam konto bo jest darmowe, a to jest nie prawdą, więc uważaj bo się można łatwo naciąć, dobrze jest samemu sprawdzić warunki prowadzenie konta bankowego przed jego założeniem. Obecnie najlepiej wstrzymaj się z rejestracją w m2m pod promotora który chce byś dla niego kilka kont założył, bo tym samym Ty tracisz zarobek ok 200-300zł, a on to dostaje do kieszeni i zazwyczaj potem ma na Ciebie lekko mówiąć ' wyrąbane'.. ![]() Jak chcesz zacząć działać w polecaniu kont bankowych i pożyczek to odezwij się na pw to pogadamy, nic się nie bój, nie jestem z tych co Ci walną 5 linków i powiedzą 'załóż konta i jedziemy z tematem', w obecnej chwili sam szukam jakiegoś godnego zastępstwa dla m2m, bo jak widać w tym programie ostatnio nie dzieje się dobrze, a ludzie się buntują.. ![]() RE: Money2Money - Czyżby nowy sposób zarobków w internecie? - rachman - 11-12-2016 20:34 Jak ktoś znajdzie magiczny sposób to kupuj ![]() ![]() RE: Money2Money - Czyżby nowy sposób zarobków w internecie? - DaviD1997PL - 11-12-2016 21:44 Dzięki panowie za wszelkie informacje ![]() RE: Money2Money - Czyżby nowy sposób zarobków w internecie? - Hoolig4n - 11-12-2016 21:59 Również zaczynam się tym interesować. Jeżeli jest tutaj ktoś, kto zechciałby pomóc totalnemu laikowi w programach tego typu to serdecznie zapraszam na PW. Uczę się szybko i jestem gotów podzielić się pieniędzmi, jeśli uda się cokolwiek skubnąć ![]() Money2Money - Czyżby nowy sposób zarobków w internecie? - nitram - 11-12-2016 22:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |