Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czy opłaca się kupić pozycjonowanie SEO. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398)
+--- Dział: Pytania i Problemy dotyczące SEO (/Forum-Pytania-i-Problemy-dotyczace-SEO-400)
+--- Wątek: Czy opłaca się kupić pozycjonowanie SEO. (/Temat-Czy-oplaca-sie-kupic-pozycjonowanie-SEO-141280)

Czy opłaca się kupić pozycjonowanie SEO. - Ewcia6000 - 06-12-2016 12:38

Czy opłaca się kupić pozycjonowanie SEO.
Reklama np: Bon-paliwowy.pl

RE: Czy opłaca się kupić pozycjonowanie SEO. - seozgred - 04-01-2017 20:53

dla tej strony - będzie to nieopłacalne.

RE: Czy opłaca się kupić pozycjonowanie SEO. - Slight - 04-01-2017 21:01

No nie, lepiej będzie jak sama w siebie zainwestujesz np. kursy itp. ale i też darmowe poradniki, to opłaci się na lata, a tak to będzie jednorazowo..

RE: Czy opłaca się kupić pozycjonowanie SEO. - Ewcia6000 - 04-01-2017 21:29

chciałam zacząć zarabiać na subach ale za bardzo mi to nie wychodzi

RE: Czy opłaca się kupić pozycjonowanie SEO. - trikmen - 10-04-2018 11:20

W pierwszej kolejności, zastanów się jak ma wyglądać strona i czym ma zachęcić odbiorce. Jeżeli nie masz dużego budżetu na pewno znajdą się osoby, które są początkujące i wypozycjonują tą stronkę. Mogę pomóc na PRIV

RE: Czy opłaca się kupić pozycjonowanie SEO. - Lensherr - 01-02-2019 04:31

Ja uważam,że warto pozycjonować strony, nie tylko samemu, ale też wykorzystująć zewnętrzne firmy do tego. Trzeba tylko wybrać sprawdzonego dostawcę. Lepiej jest wysłać 10 linków PR7 niż 100 PR3