![]() |
Współpraca wysokie zarobki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Współpraca wysokie zarobki (/Temat-Wspolpraca-wysokie-zarobki-141254) |
Współpraca wysokie zarobki - mielo - 05-12-2016 17:19 Witam. Szukam kogoś do współpracy która posiada własną strone www. Mam ogromne doswiadczenie a na adsense zarabiam od 3-18 tys zł miesięcznie. Wiecej info na pw, piszcie RE: Współpraca wysokie zarobki - PaidMoney - 05-12-2016 17:45 Szukasz kogoś kto ma stronę tak? A Twoje zarobki z Adsense to 3-18k? To pewnie reklamy masz u sąsiada na stronie Xd RE: Współpraca wysokie zarobki - rachman - 05-12-2016 18:41 U sąsiada, albo pewnie u jeleni/a którzy mu udostępniają miejsca reklamowe w zamian za... otrzymanie części dochodu ![]() Kto ma stronę sam może sobie reklamy adsense podpiąć i bez udziałowca zarabiać. Weź zaświeć czymkolwiek bo na razie to wygląda jak szukanie jeleni... RE: Współpraca wysokie zarobki - Ascoran - 05-12-2016 20:20 Okej - chętnie udostępnię Ci pustą stronę ba, nawet domenę Ci podepnę. Pasuje? RE: Współpraca wysokie zarobki - makecash - 05-12-2016 20:28 Czyzby ban w adsense ;> Napisz na pw tez mam strony ![]() RE: Współpraca wysokie zarobki - mielo - 05-12-2016 21:40 Zapraszam tych wszystkich niedowiarków na pw, moge przedstawić screeny wypłat z adsense. Druga sprawa jest taka, że nie szukam jeleni, szukam kogos kto podstawi mi swoja stronke zeby google zaakceptowalo mi reklamy, pozniej one znikaja z serwisu ja przenosze je na swoj i zyskami dzielimy sie czyli kasa za nic, proste. Wiecej info podaje na pw ![]() RE: Współpraca wysokie zarobki - rachman - 05-12-2016 23:09 Chłopaku nie chodzi o wiarę tylko o to co piszesz. Zarobków nie negujemy ale w 1 poście NIC nie napisałeś, jesteś nowy na forum, wiele obiecujesz a robisz z tego tajemnice - wiesz ilu tu takich było? ![]() Masz jakieś wymagania co do stron? Wejścia, domeny, wartość czy coś? Czy byleby była. Współpraca wysokie zarobki - surfer0700 - 06-12-2016 09:19 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |