Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Mypay - Pomoc by Pablo1878 - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Mypay - Pomoc by Pablo1878 (/Temat-Mypay-Pomoc-by-Pablo1878-141248)

Strony: 1 2

Mypay - Pomoc by Pablo1878 - Pablo1878 - 05-12-2016 15:49

[Obrazek: pl.png]

Co to jest MyPay?
MyPay - Na rynku od 2011 roku. Jest to serwis, który za wykonanie różnych akcji płaci nam pieniądze. Stawki ofert wahają się od 1 grosza do 1 złotówki. Czasem zdarzają się lepiej płatne akcje. Najważniejsza informacja - serwis nadal jest wypłacalny!

[Obrazek: v4sa9y.png]

Kilka informacji
1. Dokładnie czytaj 'Detale' pod każdą ofertą! Jest to instrukcja co trzeba zrobić w danej akcji.
2. Wypełniaj dane wiarygodnymi danymi. W praktyce nie muszą być one prawdziwe ale jak ktoś walnie, że nazywa się Dupa Wołowa to szybko wyłapie bana. To samo tyczy się numerów telefonów i e-maili. W internecie znajdziecie wszystko co wam jest potrzebne!
3. Po wypełnieniu wszystkich akcji należy pamiętać o czyszczeniu ciasteczek w przeglądarce. Dużym atutem będzie zmienne IP, które pozwoli nam na zwiększenie zarobków. Jeżeli nie posiadasz zmiennego IP napisz do mnie a wyjaśnię Ci jak możesz to zrobić.
4. Akcje są zaliczane nawet po kilku minutach. Są też takie, które zaliczane są po paru dniach.
5. Minimum do wypłaty to 7,50 PLN. W jeden dzień spokojnie można nazbierać trzykrotność tej kwoty!

Osobom, które zarejestrują się przez mój reflink oferuje pieniądze na start, całą swoją wiedzę i pomoc 24/7! Zapraszam do kontaktu na PW!

RE: Mypay - Poradnik, pomoc by Pablo1878 - Pablo1878 - 13-12-2016 15:02

Więcej informacji udzielam na PW. Dla zainteresowanych rzucę kilka groszy na start. Wink
[Obrazek: dqjj2t.jpg]

RE: Mypay - Poradnik, pomoc by Pablo1878 - rr1999 - 14-12-2016 14:55

Zarejestrowałem sie z refa, i w pełni polecam tego gościa!, nie zależne która godzina, pomoże, wytłumaczy, doradzi Smile

RE: Mypay - Poradnik, pomoc by Pablo1878 - fusek - 14-12-2016 15:55

a to tak mozna wrzucic temat ktory juz byl na forum - nazwac go poradnik a de facto nie wpisac w nim zadnej wartosciowej tresci oprocz refflinka ;D

RE: Mypay - Poradnik, pomoc by Pablo1878 - Pablo1878 - 14-12-2016 16:12

(14-12-2016 15:55)fusek napisał(a):  a to tak mozna wrzucic temat ktory juz byl na forum - nazwac go poradnik a de facto nie wpisac w nim zadnej wartosciowej tresci oprocz refflinka ;D

Ja wiem, że niedługo restock i trzeba coś skomentować żeby można było wziąć w nim udział ale zanim skomentujesz to przejrzyj jeszcze raz mój post i wskaż mi miejsce gdzie podałem swój reflink. Wink

Całą swoją wiedzę i czas poświęcę osobom, które założą konto przez mój reflink, który dopiero podam po konsultacji na PW.

RE: Mypay - Pomoc by Pablo1878 - mikuss - 14-12-2016 16:24

(14-12-2016 16:12)Pablo1878 napisał(a):  
(14-12-2016 15:55)fusek napisał(a):  a to tak mozna wrzucic temat ktory juz byl na forum - nazwac go poradnik a de facto nie wpisac w nim zadnej wartosciowej tresci oprocz refflinka ;D

Ja wiem, że niedługo restock i trzeba coś skomentować żeby można było wziąć w nim udział ale zanim skomentujesz to przejrzyj jeszcze raz mój post i wskaż mi miejsce gdzie podałem swój reflink. Wink

Całą swoją wiedzę i czas poświęcę osobom, które założą konto przez mój reflink, który dopiero podam po konsultacji na PW.

Zgodzę się z fusek że poradnik to kiepski i cienki jak barszcz, ale temat nazwę jako "sidła" do łapania refów i nic więcej.
Nikt nie kwestionuje Twojej pomocy poleconym czy ją udzielasz czy nie bo nie to jest tematem rozmowy ale kwestionowany jest Twój poradnik który w zamieszczonej formie nawet ciężko nazywać poradnikiem bo nie wprowadza nic co powinien poradnik zamieszczany na zc wprowadzać by móc nosić miano poradnika i być w tym dziale .....

RE: Mypay - Pomoc by Pablo1878 - Pablo1878 - 14-12-2016 16:35

(14-12-2016 16:24)mikuss napisał(a):  

Zgodzę się z fusek że poradnik to kiepski i cienki jak barszcz, ale temat nazwę jako "sidła" do łapania refów i nic więcej.
Nikt nie kwestionuje Twojej pomocy poleconym czy ją udzielasz czy nie bo nie to jest tematem rozmowy ale kwestionowany jest Twój poradnik który w zamieszczonej formie nawet ciężko nazywać poradnikiem bo nie wprowadza nic co powinien poradnik zamieszczany na zc wprowadzać by móc nosić miano poradnika i być w tym dziale .....

1. Dział nazywa się "Zbiór serwisów zarobkowych" a nie "Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet"
2. Tematem rozmowy było rzekome umieszczenie w poście reflinka, które de facto nie ma. Wink
3. Fakt, może 'poradnik' nie należy do najlepszych ale pracuje ciągle nad tym. Zmieniłem nazwę na MyPay - Pomoc by Pablo1878 Wink

RE: Mypay - Pomoc by Pablo1878 - fusek - 14-12-2016 20:09

(14-12-2016 16:35)Pablo1878 napisał(a):  
(14-12-2016 16:24)mikuss napisał(a):  

1. Dział nazywa się "Zbiór serwisów zarobkowych" a nie "Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet"
2. Tematem rozmowy było rzekome umieszczenie w poście reflinka, które de facto nie ma. Wink
3. Fakt, może 'poradnik' nie należy do najlepszych ale pracuje ciągle nad tym. Zmieniłem nazwę na MyPay - Pomoc by Pablo1878 Wink

Widze, ze lubisz punktowac, ok.
1. Masz rację, dlatego w tym dziale nie ma miejsca na takie tematy jak Twoj.
2. moj blad, nie zauwazylem.
3. Wkoncu tu umieściłeś zbiór czy poradnik bo w 1 zaprzeczasz sam sobie

a z tym restockiem to nawet nie wiedziałem, że jest i że na takich zasadach działa jak opisałeś, ale mam rozumieć, że Twoj poradnik, ewentualnie zbiór jest właśnie po to.

RE: Mypay - Pomoc by Pablo1878 - hubaiitv - 14-12-2016 20:24

Daj mi info na pw.

RE: Mypay - Pomoc by Pablo1878 - Pablo1878 - 14-12-2016 20:56

(14-12-2016 20:24)hubaiitv napisał(a):  Daj mi info na pw.

Poszło Wink