Problem z adminem w jednej z grup lokalnych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Problem z adminem w jednej z grup lokalnych (/Temat-Problem-z-adminem-w-jednej-z-grup-lokalnych-141234) |
Problem z adminem w jednej z grup lokalnych - Kart - 05-12-2016 00:15 Cześć, Mieszkam w małym miasteczku. Jest grupa na FB ok. 7 tys ludzi. Jest w niej admin (nawet nie mieszka w tym miasteczku a reklamuje swoje usługi ale mniejsza o to - ma do tego prawko w końcu...). Od niedawna zaczął wprowadzać dosyć irytujące praktyki... Gdy ktoś doda post np. o szukanie specjalisty do konkretnej usługi to on wrzuca swój komentarz z reklamą i automatycznie blokuje komentowanie tak aby jego konkurencja nie mogła napisać komentarza do tego postu. Ludziom w grupie zaczęło się to nie podobać.... Mnie na koncie firmowym też zbanował w grupie. Z tego co widziałem nie prowadzi takich usług co ja wykonuję (i nie jestem konkurencją dla niego) a mimo to kasował moje posty przez jakiś czas a teraz dał bana. Można coś z tym zrobić? Jakoś go podenerwować? "Skrócić" mu prawa? Macie jakieś fajne sposoby? RE: Problem z adminem w jednej z grup lokalnych - maniek250 - 05-12-2016 00:56 Ta, załóż se swoją grupę jak Ci ta nie odpowiada. RE: Problem z adminem w jednej z grup lokalnych - rachman - 05-12-2016 01:50 nic nie zrobisz, możesz wkurzać/spamować ale da bana i tyle. RE: Problem z adminem w jednej z grup lokalnych - Kart - 05-12-2016 02:31 (05-12-2016 01:50)rachman napisał(a): nic nie zrobisz, możesz wkurzać/spamować ale da bana i tyle. Wkurzać/spamować nie chce bo to nie ma sensu. Pewnie ludzie zaczną się wkurzać, że manipuluje postami i się zacznie gadka... Cóż w takim razie pozostaje czekać na rozwój sytuacji... RE: Problem z adminem w jednej z grup lokalnych - rachman - 05-12-2016 03:59 Pytałeś jak go podenerwować - no to tylko "dać" mu robotę ale nie uważam by to było wyjście - wręcz przeciwnie jak pisałem pozbędzie się z grupy i tyle. Nie zrobisz nic - grupa założona jak widać pod siebie i swoje polecenia. Możesz jedynie zrobić konkurencję albo... płacić RE: Problem z adminem w jednej z grup lokalnych - DonWestbam - 05-12-2016 08:09 Spamowac z innych kont ze oszust ze uslugi slabe ze nic nice umie drastyczne, chamskie ale ja bym sie na jego miejscu wkurzyl RE: Problem z adminem w jednej z grup lokalnych - Kart - 05-12-2016 14:02 (05-12-2016 08:09)DonWestbam napisał(a): Spamowac z innych kont ze oszust ze uslugi slabe ze nic nice umie drastyczne, chamskie ale ja bym sie na jego miejscu wkurzyl Pewnie by się wkurzył RE: Problem z adminem w jednej z grup lokalnych - rachman - 05-12-2016 18:09 Po prostu odpuść - jego podwórko jego zasady. Czas lepiej poświęcić na stworzenie nowej grupy konkurencyjnej niż "mszczenie" się że nie oddaje kawałka torcika |