Blog ślubny wordpress + social media + porady - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Blog ślubny wordpress + social media + porady (/Temat-Blog-slubny-wordpress-social-media-porady-141231) |
Blog ślubny wordpress + social media + porady - Zły_Szeląg - 04-12-2016 23:23 1.Nazwa przedmiotu : Blog ślubny wordpress 2.Opis przedmiotu : poniżej 3.Zdjęcia : - 4.Kontakt : PW 5.Cena : 200 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Paypal, przelew Mam na sprzedaż blog ślubny na wordpressie. Blog założyłem dla mojej narzeczonej, bo chciała być blogerką, ale jak to z kobietami znudziło się jej po paru wpisach. W pakiecie: 1. Blog na wordpressie - szablon premium lambda themes, indywidualna grafika 2. Social media - facebook i instagram. Facebook z prawdziwymi osobami pozyskanymi przez zaproszenie do polubienia, obserwujący na insta kupieni 3. Domena - ciekawa domena - info po kontakcie 4. Porady co do monetyzacji i pomysły na wpisy (wpisy sponsorowane, linki partnerskie) Cena do lekkiej negocjacji - stoi niepotrzebny, jeśli komuś się przyda to chętnie się pozbędę Blog ślubny wordpress + social media + porady - surfer0700 - 27-02-2017 03:04 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |