![]() |
bitcofarm.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: bitcofarm.com (/Temat-bitcofarm-com-141230) Strony: 1 2 |
bitcofarm.com - dasdad - 04-12-2016 23:21 w bitcofarm dostajemy na jeden dzien kure ktora daje nam jedno jajko warte 0.001BTC nastepnie możemy kupić różne kury z limitem czasowym, które daja nam określoną ilość jajek dziennie za różne ceny. Najtańsza kura kosztuje 0.025BTC i daje nam 1 jajko dziennie przez 30 dni po 0.001 sztuka. Dodatkowo możemy zbierać po 100 satoshi za odwiedzaną stronkę (ok 24 dziennie) minimum do wypłaty to 0.003BTC ref: http://bitcofarm.com/home?r=dasdad czysty: http://bitcofarm.com Dzięki za refy ![]() RE: bitcofarm.com - grzegosh83 - 05-12-2016 08:07 Minimum do wypłaty jest 0.001 BTC. Oprócz kur można kupić też krowę, kosztuje 0.110 BTC a zarobić mozna w przeliczeniu miesięcznym od 0.45 do 1.35 BTC RE: bitcofarm.com - lanpan - 05-12-2016 08:14 Kur******** ludie co wy macie w baniach siano???!!! Czlowiek ledwo zalozyl temat i już jakis pacan mu sie wpier**** ze swoim refem.... i to jeszcze z 3 postami.... Ja po prostu w to nie wierze... Co do samej strony... Widzialem ją już wczesniej ale nie opisywalem, bo zadnej kury za darmo nie dostalem ;/ Cos trzeba zrobic zeby ja otrzymac? ;/ RE: bitcofarm.com - grzegosh83 - 05-12-2016 09:00 (05-12-2016 08:14)lanpan napisał(a): Kur******** ludie co wy macie w baniach siano???!!! Czlowiek ledwo zalozyl temat i już jakis pacan mu sie wpier**** ze swoim refem.... i to jeszcze z 3 postami.... po pierwsze nie pacan, a po drugie żeby dostać darmową kurę trzeba się zarejestrować i ta kura jest na jeden dzień. i na drugi raz grzeczniej... RE: bitcofarm.com - lanpan - 05-12-2016 09:04 Na drugi raz to powiniennes bana dostac z tego refa.... I zastanawia mnie co kieruje ludzmi takimi jak Ty, że wstawiacie te refy komus w temat... Dla mnie to zwykle cebulactwo... A moje pytanie o kure nie bylo do Ciebie tylko do autora tematu. RE: bitcofarm.com - grzegosh83 - 05-12-2016 09:10 autor tematu nie wie nawet ile potrzeba do minimalnej wypłaty. Jedynym jego plusem jest to że szybciej załozył wątek. Zaśmiecać głównej, kolejnym wątkiem nie będę. Kultury trochę... RE: bitcofarm.com - lanpan - 05-12-2016 09:12 To jesli chcesz byc kultularny to napisz do admina ze temat Twoim zdaniem jest zle napisany, napisz swoj i go aktualizuj systematycznie. A nie sie za przeproszeniem wpier**** jak zwykla cebula. Kolejna sprawa to nawet nie masz postów na refa... Przydaloby sie zanim zaczniesz pisac na forum przeczytac regulamin ![]() ![]() I mimo tej dyskusji ze mna, nadal Ci ich brakuje. Przemysl sobie czy chcialbys zeby ktos w Twoim temacie sypal swoim refem na beszczela.... Pozdro. Twój posst oczywiscie zglosilem... RE: bitcofarm.com - grzegosh83 - 05-12-2016 09:17 no to się przestraszyłem... naprawdę. A zgłaszać ja nie będe do admina bo nie jestem donosiciel tak jak Ty. mam nadzieję że uczyniłem Tobie dzień i że czujesz się spełnionym straznikiem regulaminu. Pozdro panie ładny RE: bitcofarm.com - lanpan - 05-12-2016 09:21 Donosiciel nie ale za co cebula ![]() ![]() bitcofarm.com - Efektmotyla - 05-12-2016 09:23 wyłapiesz bana jeszcze kilka takich postów. |