Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Od Zjadacza do Bogacza - Czy na handlu można się dorobić? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Od Zjadacza do Bogacza - Czy na handlu można się dorobić? (/Temat-Od-Zjadacza-do-Bogacza-Czy-na-handlu-mozna-sie-dorobic-141227)

Od Zjadacza do Bogacza - Czy na handlu można się dorobić? - kamorowiec - 04-12-2016 22:45

Witajcie, nazywam się Michał. Od jakiegoś czasu przeglądam forum,ale to dzisiaj postanowiłem założyć wątek w dzienniku po to,aby widzieć efekty swojej pracy oraz skutecznie się motywować. Jak to czasem bywa są lepsze i gorsze dni, a prowadząc taki dziennik mogę stale nabierać chęci do dalszej pracy. Dziennik będzie miał formę krótkich informacji oraz cel na dany dzień tak,aby zbyt wiele nie zdradzać.

Czym się zajmuję?
Prowadzę własną działalność gospodarczą i zarobkiem w internecie zajmuję się już od dłuższego czasu, ale dopiero od niedawna tak na "poważnie". Aktualnie handluję jednak łapię się wszystkiego co mi może przynieść satysfakcjonujący zysk.
Pracuję dużo i głównie przy komputerze, mój dzień zaczyna się od 6-7 rano i w zależności od ilości pracy kończę wieczorem. Niedawno zacząłem prowadzić też FanPage na fb o tej samej tematyce, zainteresowanych zapraszam Smile

Czy pomagam w zarobku?
Nie,ale jestem zainteresowany wszelkiego rodzaju współpracą dlatego jeżeli masz propozycję to zapraszam na priv. Czasem wrzucę coś na czym już nie zarabiam,a nadal przynosi dochód. Tak dla urozmaicenia dziennika.

Poniżej zarobki z 3 ostatnich dni listopada:
28.11.2016 - 657,11 zł
29.11.2016 - 273,48 zł
30.11.2015 - 330,42 zł

Plany:
Grudzień: 12 000
W chwili wolnego wrzucę jak wyglądają zarobki w grudniu Smile

RE: Od Zjadacza do Bogacza - Czy na handlu można się dorobić? - kamorowiec - 06-12-2016 00:35

W niedzielę pękło parę piwek więc poniedziałek trochę zwariowany. Na wstępie nie udało mi się wstać o tej porze co chciałem i cały dzień miałem do tyłu parę godzin jednak mimo wszystko był to luźniejszy dzień pod względem pracy. O dziwo poniedziałek wypadł lepiej od dni weekendowych.

05.12.2016 - 537,72 zł

Za niedługo wrzucę jakieś screeny Smile

RE: Od Zjadacza do Bogacza - Czy na handlu można się dorobić? - ScroX - 06-12-2016 00:39

Czym handlujesz jak można wiedzieć ? Smile

RE: Od Zjadacza do Bogacza - Czy na handlu można się dorobić? - adamcio99922 - 06-12-2016 07:43

(06-12-2016 00:39)ScroX napisał(a):  Czym handlujesz jak można wiedzieć ? Smile

Uwazaj bo Ci powie xD

BTW.

Ze wstawaniem to tak jest. Dlatego najwazniejszy jest plan działania Big Grin

RE: Od Zjadacza do Bogacza - Czy na handlu można się dorobić? - ScroX - 06-12-2016 14:44

@[adamcio99922] Nie wiesz to się nie wypowiadaj, nie chodzi mi o niszę czy konkretną rzecz, tylko zastanawiam się czy sprzedaje wirtualne przedmioty czy realne.

RE: Od Zjadacza do Bogacza - Czy na handlu można się dorobić? - kamorowiec - 08-12-2016 18:27

(06-12-2016 00:39)ScroX napisał(a):  Czym handlujesz jak można wiedzieć ? Smile

Wszystkim tym co przynosi zysk.
Niestety coś się "popsuło" i moje zarobki spadły praktycznie do 0. Straciłem ważnego kontrahenta. Aktualnie stan konta w Grudniu plasuje się na 3123,40 zł. Jednak nie mam powodów do radości bo teraz nie wiem co robić.

RE: Od Zjadacza do Bogacza - Czy na handlu można się dorobić? - kamorowiec - 12-12-2016 10:01

Po krótkiej przerwie wracam do gry, powoli zarobki wracają do normy. Potrzebowałem parę dni żeby się zresetować i nabrać nowej motywacji... Bardzo bym chciał osiągnąć mój miesięczny cel,ale jak to będzie to wyjdzie w praniu Smile Aktualnie zabieram się za szukanie kogoś do współpracy.

Od Zjadacza do Bogacza - Czy na handlu można się dorobić? - Vasaki - 17-02-2018 08:04

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.

Od Zjadacza do Bogacza - Czy na handlu można się dorobić? - Vasaki - 25-02-2018 10:37

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.