FutureAdPro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: FutureAdPro (/Temat-FutureAdPro-141195) |
FutureAdPro - zaki0711 - 04-12-2016 03:08 Ostatnio pytałem się o FutureNet. Dzisiaj chciałbym się dowiedzieć jak działa FutureAdPro? Jeśli ktoś mi pomoże to ogarnąć, to zarejestruję się z refa Bo naprawdę nie ogarniam tego. Ehhh... RE: FutureAdPro - adik7276 - 04-12-2016 03:52 Musisz mieć pieniądze na inwestycję. Jeżeli nie masz większej kasy to wchodzenie w FAP mija się z celem. Dzienne naliczenia są zbyt małe żeby wchodzić z małymi pieniędzmi. Program jest już znany i zwykłemu kowalskiemu coraz ciężej będzie znaleźć poleconych, a co za tym idzie potrzebna jest konkretna kasa na start. Ja wszedłem niedawno w program z większymi naliczeniami i ROI wsadzając ponad 4 tysiące, a i tak myślę nad dorzuceniem bo czuje niedosyt, a co dopiero tu mówić o futurnecie. Poza tym program już trochę stoi, a wchodząc z niewielką gotówką nim wyciągniesz wkład lub coś zarobisz to program już skończy w koszu. Chyba że zadowala Cię groszowy zysk, ale to sie mija z celem. RE: FutureAdPro - zaki0711 - 04-12-2016 18:07 To jaki inny podobny program polecacie? FutureAdPro - Hybrid1990 - 10-10-2021 14:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |