![]() |
Mining CPU - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: Mining CPU (/Temat-Mining-CPU-141135) Strony: 1 2 |
Mining CPU - pawelgadowski - 02-12-2016 14:17 Wypłaty na portfele, nie blokuje komputera, możliwość ustawienia iloma rdzeniami kopiemy. Oczekuje waszych opinii. Premia z ref 30% Ref link jak ktoś chętny to na PW Mogę dać ref back do uzgodnienia na PW Czysty https://minergate.com Program kopie walutę jaką sobie wybierasz (czytaj jaka jest najbardziej opłacalna ) - obecnie XMR po wykopaniu minimum wypłacamy na swój portfel, następnie zamieniamy na BTC i sprzedajemy jak mamy ochotę. Ja działam na walutach pod CPU. Jak zacząć 1. Zakładamy konto najlepiej z mojego Ref 2 Ściągamy programik i instalujemy 3 Ustawiamy jaką walutę kopiemy i jaką moc chcemy na ten cel przeznaczyć ( ile rdzeni ma kopać) 4 Wypłacamy na swój e-portfel 5 zamieniamy na BTC a z tym każdy robi co chce. ![]() ![]() ![]() RE: Mining CPU - walt669 - 02-12-2016 16:21 może byś wyjaśnił na czym to polega i co to w ogóle jest? ![]() RE: Mining CPU - PePisek - 03-12-2016 15:09 malutko idzie kopać teraz chyba co ? RE: Mining CPU - kabza - 04-12-2016 16:53 Już taki temat był na forum, nie opłaca się kopać dwóch walut na raz a ten program pobiera masę prowizji więc nie opłacalne. Opłaca się kopać na czystych skryptach a nie na tym. Jak chcecie mogę napisać wam poradnik. RE: Mining CPU - pawelgadowski - 04-12-2016 19:22 (04-12-2016 16:53)kabza napisał(a): Już taki temat był na forum, nie opłaca się kopać dwóch walut na raz a ten program pobiera masę prowizji więc nie opłacalne. Opłaca się kopać na czystych skryptach a nie na tym. Jak chcecie mogę napisać wam poradnik. Kopanie tym programikiem jest banalnie proste i dla wszystkich, na pewno miliona się nie wykopie ale ok 20 zł na miesiąc tak. Jest to alternatywa dla surfbar i PTC RE: Mining CPU - kubagrzybowski - 04-12-2016 20:34 jak już napisał kabza temat był na forum i to nie raz, ale najciekawsze jest to: Cytat:nie blokuje komputera o co ci chodzi bo nie rozumiem?? jeśli o obciążanie komputera to się z tobą nie zgodzę bo mając włączony programik nic innego konkretnego nie włączysz no może sapera lub pasjansa ![]() RE: Mining CPU - MySoulCry - 12-03-2017 01:28 kopanie w teamie i potem podział kasy wedle wkładu... jakie procki tutaj są najwydajniejsze ? Z tego co wiem kopanie na CPU się nie opłacało kiedyś... RE: Mining CPU - Norville - 12-03-2017 10:33 i dalej się nie opłaca... RE: Mining CPU - kubagrzybowski - 12-03-2017 11:11 nie, nie opłaca się w kilka dni kopania przez 24h na moim mocnym kompie pod CAD/CAM mam aż 1$ więc sobie przelicz zwiększyli fee do 40k satoshi od wypłaty RE: Mining CPU - krauze5 - 12-03-2017 23:26 Mining CPU jest całkowicie nieopłacalny, prąd zużywany przez obciążony CPU będzie droższy niż zarobiona kwota. Zdecydowanie lepiej jest kopać za pośrednictwem GPU. |