![]() |
RevJob | Naliczenia 2-5 % dziennie !!! HIT ! NOWOŚĆ ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: RevJob | Naliczenia 2-5 % dziennie !!! HIT ! NOWOŚĆ ! (/Temat-RevJob-Naliczenia-2-5-dziennie-HIT-NOWOSC-141038) |
RevJob | Naliczenia 2-5 % dziennie !!! HIT ! NOWOŚĆ ! - cwiek25 - 29-11-2016 20:21 ![]() Witam wszystkich! Przyszła pora na pierwszy program z dziedziny RevShare w który wszedłem, czyli jak zarobiłem 500$ w 15 dni ![]() Zdecydowałem się dodać RevJob do swojego portfolio, z jednego prostego powodu... można na nim dużo zarobić niskim kosztem oraz małym nakładem pracy! Czym jest RevJob? Jest to firma dzieląca się ze swoimi użytkownikami przychodami z reklam i/lub innych źródeł. Daje nam możliwość zarobienia i to nie małych pieniędzy oraz możliwość żeby brać udział w podziale zysków należy w takim systemie wykupić usługę reklamową (np. reklamę własnej strony internetowej), opłacić ją, wykorzystać – tu trzeba raz na 24 godziny obejrzeć 10 reklam. Obejrzysz – to masz możliwość zarobienia 25% czyli 5$ od każdego wykupionego za 20$ Adpacka (usługi reklamowej) . Można także zarabiać razem z firmą bez wykupowania Adpacków, firma daje nam możliwości: klikanie w cash linki, oglądanie video, traffic X, traffic Grid, Like na Facebook, zadania CPA/GPT, Jackpots. ![]() Czy ja się do tego nadaję? Odpowiedź brzmi TAK , a dlaczego? Ponieważ posiadasz czas, aby zaangażować 5 min dziennie na obejrzenie 10 reklam, program dopiero niedawno ruszył, więc potencjał projektu i możliwości są ogromne. ![]() ![]() Małe podsumowanie programu: Po 15 dniach ponad 260 poleconych ![]() ![]() Zyski na poziomie dziennym ok 20-30 $ ![]() DLA KAŻDEGO PARTNERA STRONA DO PROMOCJI BIZNESU GRATIS W DWÓCH JĘZYKACH !! STRONA POLSKA STRONA ANGIELSKA RE: RevJob | Naliczenia 2-5 % dziennie !!! HIT ! NOWOŚĆ ! - Ogniemimieczem - 18-12-2016 12:22 Świetnie, ale regulamin to widzę mało kto tu czyta i ten ref link na Twoim blogu a już nie wspomnę że Ci się działy popier... @[Coristo] RevJob | Naliczenia 2-5 % dziennie !!! HIT ! NOWOŚĆ ! - Coristo - 18-12-2016 12:35 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |