Opcje Binarne - pomnożenie kapitału - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Opcje Binarne - pomnożenie kapitału (/Temat-Opcje-Binarne-pomnozenie-kapitalu-141002) |
Opcje Binarne - pomnożenie kapitału - Gold97 - 28-11-2016 18:41 Witam na moim dzienniku poświęconym opcjami binarnymi. Do rzeczy: interesuję się opcjami od miesiąca z czego jeden miesiąc został poświęcony na naukę przeróżnych strategii i gry na koncie demo opierając się jedynie na RSI oraz porządnych S/R. Interwał M5 - czas wygaśnięcia od 5-20 minut w zależności od formowania się świec. Dziś przeszedłem na realne konto zaczynając z kwotą równą 50$ bez bonusu. Broker: IQ OPTION Rejestracja ref: KLIK Dzisiejsze zagrania: Zysk: 32,85$ ~ 137 zł Stan konta: 82,85$ Dobiję do 100 dolarów i wypłacę wkład. Tak wiem żeby grać 2-5% kapitału ale gdy widzę dobre wejścia jestem ich pewny to gram za nieco wyższą stawkę. Gdyby były jakiekolwiek pytania to pisać tutaj. Do jutra. RE: Pomnożenie kapitału - Gold97 - 30-11-2016 14:43 Wczoraj nic nie grałem, miałem sporo nauki i ogólnie źle się czułem. Dzisiaj natomiast zająłem 3 pozycje: Pierwsza waluta EUR/AUD CALL - RSI dość nisko, poza tym było sporo spadku na dodatek BB potwierdza wejscie. USD/CHF PUT - RSI, BB potwierdza na dodatek chwilowy opór. EUR/USD CALL - RSI, BB jak dla mnie taka jedna mocna świeca spadkowa sugeruje aby zajmować pozycję CALL z dłuższym czasem wygaśnięcia. Podsumowanie: Zysk: 35,4$ ~ 147 zł Stan konta: 118,25$ z czego 50$ idzie do wypłaty na moje konto więc aktualny stan konta: 68,25$ Będę się ograniczać do obstawienia maksymalnie 3 pozycji w ciągu dnia przy większych stawkach. Pozdrawiam Pokusiłem się jeszcze na jedno zagranie tym razem USD/CHF CALL - RSI nisko, BB potwierdzenie + podążanie z trendem. Tutaj zagrałem na jakieś 18 minut. Dzisiejszy zysk: 46,65$ ~ 194 zł Stan konta: 79,5$ RE: Opcje Binarne - pomnożenie kapitału - Obamakiller - 30-11-2016 15:28 Uczyłeś się z jakichś konkretnych poradników ? RE: Opcje Binarne - pomnożenie kapitału - StoneMan - 30-11-2016 15:42 Pamiętaj żeby trzymać sie twardo początkowych założeń Mi dzisiaj lekko odbiło i postawiłem 1300 Euro na jedną pozycje , Weszła 1 pipsem RE: Opcje Binarne - pomnożenie kapitału - MaLiN - 30-11-2016 15:46 A już myślałem, że jak IQoption, to będą opcje sekundowe, które osobiście nie polecam Będę obserwował RE: Opcje Binarne - pomnożenie kapitału - Gold97 - 30-11-2016 18:02 Uczyłem się podstaw z używania MT4. potem przyszedł czas na wybór odpowiedniej strategii w której czuje się dość pewnie. Na koncie demo szło różnie na początku, ale starałem się wyciągać wnioski gdy przegrywałem ; co robiłem źle itd. Im mniej wskaźników tym lepiej moim zdaniem no i do tego ograniczona ilość zagrywanych pozycji w ciągu dnia. Jak dalej pójdzie to się zobaczy. Ważne, że został wypłacony wkład i gram tak naprawdę już bez ryzyka. RE: Opcje Binarne - pomnożenie kapitału - MrocznyKILL - 30-11-2016 18:22 Powodzenia życzę i wysokich zarobków. RE: Opcje Binarne - pomnożenie kapitału - Gold97 - 01-12-2016 14:06 Witam, dzisiaj zostały zajęte 3 pozycje z czego: USD/CAD CALL - RSI bardzo nisko do tego wsparcie. Wygaśnięcie 5 minut. EUR/USD PUT - RSI nisko no i do tego chwilowy opór tutaj trochę przesadziłem z ilością otwartych opcji ale ważne, że na plus. USD/CAD CALL - BB, RSI drastycznie nisko do tego wsparcie. Przy takich spadkach przeważnie zagrywam na 15-20 minut. Tutaj trochę lipa z inwestycji bo tylko 69% zysku. Zysk: 41,81$ ~ 175 zł Stan konta: 121,31$ Da się? Za tydzień jak dobrze pójdzie to zrobimy jakąś skromną wypłatę RE: Opcje Binarne - pomnożenie kapitału - Gold97 - 06-12-2016 09:10 Witam ponownie. Lecimy kolejny tydzień zmagań opcji binarnych Dziś zostały otwarte 2 pozycje z czego: AUD/USD CALL - RSI, Stoch. Tutaj zadziałała intuicja bo według mnie po takich spadkach cena będzie starała się iść w górę. Expiration 15M EUR/USD CALL - RSI, BB, Stoch. Tutaj zagrałem na 40 minut patrząc na wykres gdzie każda świeca ma 30min. Zysk: 38,5$ ~ 160 zł Stan konta: 159,81$ RE: Opcje Binarne - pomnożenie kapitału - Scoobyx - 06-12-2016 20:54 Wrzucaj pełne screeny wraz z widokiem RSI oraz swoich S/R. Ułatwi to analizę twoich wejść. Dobre wyniki jak na świeżaka, skuteczność 100%? Na jakich interwałach wyznaczasz s/r? @[Gold97] |