![]() |
Weryfikacja dowodowa na Facebook problem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Weryfikacja dowodowa na Facebook problem (/Temat-Weryfikacja-dowodowa-na-Facebook-problem-140995) |
Weryfikacja dowodowa na Facebook problem - Sergio7 - 28-11-2016 17:03 Witam. Wczoraj moje oficjalne konto FB dostało weryfikacje dowodową ? Zrobiłem skan dowodu i ,gdy chcę wysłać pojawia się takie coś ? Konto założone na Numerze telefonu jak coś ![]() RE: Weryfikacja dowodowa na Facebook problem - Sergio7 - 30-11-2016 22:56 Nikt nic nie poradzi ? RE: Weryfikacja dowodowa na Facebook problem - radek0389 - 30-11-2016 22:58 A przy wejściu przez przeglądarkę z PC, taki sam komunikat? RE: Weryfikacja dowodowa na Facebook problem - Sergio7 - 30-11-2016 22:59 Taki sam :/ RE: Weryfikacja dowodowa na Facebook problem - radek0389 - 30-11-2016 23:10 No to zostaje pisać do supportu facebooka, z jakim skutkiem to niestety nie wiem. RE: Weryfikacja dowodowa na Facebook problem - pankracy - 02-12-2016 02:18 Co się robi jak ktoś zechce fake FB konto zweryfikować dowodem? Albo co robić,żeby nie chcieli od nas dowodu ![]() RE: Weryfikacja dowodowa na Facebook problem - Ascoran - 02-12-2016 12:28 (02-12-2016 02:18)pankracy napisał(a): Co się robi jak ktoś zechce fake FB konto zweryfikować dowodem? Korzystać z konta jak normalny użytkownik, a nie spamować... A co się stanie? W najlepszym wypadku nic, w najgorszym sprawa w sądzie za używanie nie swojego lub podrobionego dokumentu. RE: Weryfikacja dowodowa na Facebook problem - pankracy - 02-12-2016 22:58 Nie będę nieswojego dokumentu używał przecież - żadnego przy fake nie będę używał. A jak ja musze trochę pospamowac? ale w dobrej wierze, pomagając ludziom. Po prostu jak nie dostać bana. BTW. A można złapać bana na router/ip neta/ laptopa/ telefon czy coś? Albo hurtem na fake konta i przy okazji na totalnie prawdziwe swoje konto ? RE: Weryfikacja dowodowa na Facebook problem - Ascoran - 02-12-2016 23:07 Spam to spam - spam nie pomaga, spam jest zły... Jedynie na IP - żeby dostać bana na kompa czy ruter by musieli znać twój mac adres co jest mało prawdopodobne. Jedynie informacja o banie może się zapisać w cookie przeglądarki i stąd pojawiać się blokady innych kont ale wystarczy wtedy usunąć ciasteczka i po sprawie. Warto przy przełączaniu na inne kont oczyścić cookie przeglądarki i zmieniać IP - i tak ryzyko bana jest. A jak tym "hurtowym" banem zablokują Ci też prawdziwe konto to nie widzę problemu... Bez problemu przejdziesz przecież weryfikacje. |