Płacę 13 zł za kontakt z firmą Xtrade - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Płacę 13 zł za kontakt z firmą Xtrade (/Temat-Place-13-zl-za-kontakt-z-firma-Xtrade-140964) |
Płacę 13 zł za kontakt z firmą Xtrade - Początkujący - 27-11-2016 22:22 Stawka do negocjacji Są 2 możliwości: 1. Daję Ci link do strony z kreacją HTML, reklamujesz tą stronę i zgarniasz kasę za wypełnienie formularza kontaktowego przez innych. Wymagana także rozmowa z konsultantem. Możliwość wysyłki mailingu. 2. Możesz sam wypełnić formularz kontaktu i porozmawiać z konsultantem. Zasady: a) Oferta skierowana wyłącznie do nowych klientów Xtrade. Jeśli kiedykolwiek wypełniałeś już formularz kontaktu, nie możesz tego zrobić drugi raz. b) Jak zadzwoni konsultant wypytaj o szczegóły oferty, powiedz, że rozglądasz się wśród ofert różnych firm (np. Plus500). Zapytaj też jakie wsparcie Xtrade daje początkującym, czy są dostępne jakieś broszury, poradniki. PAMIĘTAJ, nie możesz powiedzieć, że Ci za to płacę, bądź zainteresowany ofertą. RE: Płacę 13 zł za kontakt z firmą Xtrade - szatanek - 01-12-2016 22:16 Mam nadzieję że to nie oszustwo, dlatego mogę spróbować RE: Płacę 13 zł za kontakt z firmą Xtrade - kamilos90 - 01-12-2016 22:23 Wypłata od razu po tym jak zadzwoni konsultant? RE: Płacę 13 zł za kontakt z firmą Xtrade - szatanek - 02-12-2016 23:54 Może być , ale zobaczymy czy to nie oszustwo RE: Płacę 13 zł za kontakt z firmą Xtrade - Początkujący - 26-12-2016 19:39 Witajcie, Przepraszam, że nie odpowiadałem, ale oferta była chwilowo niedostępna. Niestety w tym momencie jest dostępna tylko opcja nr 2. W żadnym wypadku nie jest to próba oszustwa. Płacę od razu po weryfikacji przeze mnie Twojego zgłoszenia wykonania zadania. CZYLI dzwoni konsultant, daje Ci dostęp do konta i o ile się nie mylę darmowego ebooka, a Ty przesyłasz do mnie dowód wykonania zadania, czyli jakiś screen albo coś takiego, a ja od razu robię przelew na konto lub PayPal. RE: Płacę 13 zł za kontakt z firmą Xtrade - kondzikson721 - 10-03-2017 17:14 Aktualne ? RE: Płacę 13 zł za kontakt z firmą Xtrade - Rollem - 10-03-2017 18:25 Pisz priv, spróbuję wymagają weryfikacji wieku? Jesli 18+ i weryfikuja to nie trudz sie nawet na pw Płacę 13 zł za kontakt z firmą Xtrade - Hybrid1990 - 25-08-2017 19:52 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |