![]() |
[Sprzedam] Karty PrePaid WBK - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] Karty PrePaid WBK (/Temat-Sprzedam-Karty-PrePaid-WBK-140931) |
[Sprzedam] Karty PrePaid WBK - matimus - 27-11-2016 09:44 1.Nazwa przedmiotu :Wirtualne Karty PrePaid WBK 2.Opis przedmiotu : Jak wiadomo od roku czasu nie można już zakupić kart prepaid od wbk. Ostatnio znalazłem na starym laptopie pliczek z danymi do kart zarejestrowanych rok temu, które ważne są jeszcze rok (w zasadzie to do sierpnia 2017) Na kartach jest 0-1 zł, były używane tylko do FB ads. Po zakupie dostajesz dane do zalogowania się na wbk. Kod CVV i numer karty jak i rachunek bankowy żeby wypłacać sobie pieniążki z różnych serwisów. Rachunek można sobie samemu sprawdzić po zalogowaniu na wbk jak i zmieniać dane na których "stoi" karta. Limit 10 000 zł Korzyści: *bez formalności – przy nabyciu karty prepaid nie podpisujesz umowy z bankiem możesz wielokrotnie doładowywać kartę do wysokości jej limitu *Proste zasilenie karty: przelewem internetowym, przekazem pocztowym, wpłatą w dowolnym banku *Karta posiada swój indywidualny rachunek techniczny na który można wpłacić środki *zrealizujesz płatności za zakupy w sklepach w Internecie Jak ktoś kiedyś miał takie karty to wie że mogą zablokować nam taką kartę ze środkami jak są podejrzane transakcje lub mają takie widzimisię . Ja przelewałem jednorazowo max >500 i uważam to za bezpieczną kwotę. Nie wiń mnie jak przedobrzysz i ci zablokują kartę 3.Zdjęcia : brak 4.Kontakt :Tylko PW 5.Cena :200 zł za sztukę (nie podoba się ? nie kupuj :heart ![]() 6.Sposób zapłaty za przedmiot : BTC/Przelew (inpay.pl) Wszelkie posty nie związane z tematem będą zgłaszane. RE: [Sprzedam] Karty PrePaid WBK - Hybrid1990 - 27-11-2016 09:57 czerwony kolor jest tylko dla administracji RE: [Sprzedam] Karty PrePaid WBK - matimus - 27-11-2016 09:59 (27-11-2016 09:57)Hybrid1990 napisał(a): czerwony kolor jest tylko dla administracji Poprawione ![]() RE: [Sprzedam] Karty PrePaid WBK - adis663 - 04-12-2016 17:42 Ile sztuk zostało? ![]() RE: [Sprzedam] Karty PrePaid WBK - mikuss - 04-12-2016 18:27 Czy matimus nie miał mieć specjalnego podpisu w związku za oszukanie @[Podgor] ??? i oddałeś mu to coś winien, że teraz jak gdyby nic handel na forum prowadzisz ? Jeszcze sam twierdziłeś że : (23-10-2016 21:57)matimus napisał(a): Osobiście już nie bedę wchodził tutaj na forum po 6 latach bo to już nie ma sensu Więc czego szukasz ?? Kolejnej osoby by pare stówek przytulić ? RE: [Sprzedam] Karty PrePaid WBK - matimus - 04-12-2016 22:23 (04-12-2016 18:27)mikuss napisał(a): Czy matimus nie miał mieć specjalnego podpisu w związku za oszukanie @[Podgor] ??? i oddałeś mu to coś winien, że teraz jak gdyby nic handel na forum prowadzisz ?1.Sprzedaję co mogę by ustabilizować swoją sytuację finansową niedługo też wyjdą poradniki bo chce się pozbyć tego co wiem oczywiście w granicach tego co mogę sprzedać bo odejdę z tego forum niebawem i potem będę wchodził raz na miesiąc może. Chcę się pozbyć wiedzy i rzeczy które mogą się ludzią przydać, a nauczyłem się troszkę uwierz mi. 2. Jak widać administracja po wyjaśnieniu przeze mnie wszystkiego szczegółowo nie dała mi takiego dopisku i każdy życzliwie z ekipy się do mnie odnosi rozumiejąc moją sytuację. Nie wiesz wszystkiego synku to nie oceniaj. Nie jesteś nikim znaczącym byś się dowiedział wszystkiego co jest kluczowe w mojej sprawie. Przeprowadziłem trochę transakcji na tym forum uwierz mi. Raz jeden miałem problem z oddaniem kasy tylko ze względu na swoją głupotę i sytuację na którą nie mam wpływu ale tego nie będę tłumaczył. Zobacz sobie na mój staż a na swój na forum i schowaj swój drewniany mieczyk nasączony jadem. Jak ktoś chce karty to zostały jeszcze 4 ![]() RE: [Sprzedam] Karty PrePaid WBK - mikuss - 04-12-2016 22:33 (04-12-2016 22:23)matimus napisał(a):Nie jestem twoim synkiem więc teksty prostaka do kolegów zachowaj.(04-12-2016 18:27)mikuss napisał(a): Czy matimus nie miał mieć specjalnego podpisu w związku za oszukanie @[Podgor] ??? i oddałeś mu to coś winien, że teraz jak gdyby nic handel na forum prowadzisz ?1.Sprzedaję co mogę by ustabilizować swoją sytuację finansową niedługo też wyjdą poradniki bo chce się pozbyć tego co wiem oczywiście w granicach tego co mogę sprzedać bo odejdę z tego forum niebawem i potem będę wchodził raz na miesiąc może. Staż nie staż, ja nikogo nie oszukałem a ty ze swoim stażem którym się tak szczycisz oszukałeś @[Podgór] więc staż do uczciwości ma tyle co trąba słonia z d.pą mrówki, staż mam może i krótki ale grono oszustów których pomogłem stąd wykopać jest już pokaźne Mnie nie interesuje co jest tego powodem, sytuacje łagodzące może brać i oceniać sąd wydając wyrok, ja natomiast nie mam zamiaru wchodzić szczegóły. Dla mnie oszustwo jest oszustwem a takowe ma miejsce w omawianej sprawie i tylko to mnie interesuje i każdy po Twoim oszustwie niech ma świadomość z kim i z czym ma do czynienia : http://zarabiam.com/Temat-matimus-oszust-139148 P.S Jest tutaj taki co ma zakaz handlu na forum, nie pamiętam jego loginu ale chodziło o sprawę z poradnikiem, w mojej ocenie gdy oszukałeś powinieneś również taki zakaz handlu na forum posiadać skoro pozostawiono Cb na forum i twoje konto bo kara przecież musi być a oszustów jak mi wiadomo zc tutaj nie toleruje i nie trzyma .... [Sprzedam] Karty PrePaid WBK - Majka - 11-02-2017 09:32 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |