Brak opcji zainstalowanego szablonu WP - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Brak opcji zainstalowanego szablonu WP (/Temat-Brak-opcji-zainstalowanego-szablonu-WP-140871) |
Brak opcji zainstalowanego szablonu WP - erqin - 25-11-2016 09:54 Witajcie, instaluje już po raz któryś szablon Awaken. Zawsze jak go instalowałem to dodawała mi się zakładka w panelu admina Awaken Options gdzie mogłem dokonywać zmian. Teraz po zainstalowaniu nigdzie nie mogę znaleźć Awaken Options. Gdzie to sie mogło ukryc ? Pozdrawiam RE: Brak opcji zainstalowanego szablonu WP - vPLN.dll - 25-11-2016 10:04 Jeśli nie masz contentu na stronie ściągnij wtyczkę "Wordpress Reset" zresetuj wordpressa i zainstaluj szablon od nowa. Natomiast jeśli taka opcja Ci nie pasuje to poszukaj w zakładkach "Wygląd" lub "Ustawienia" RE: Brak opcji zainstalowanego szablonu WP - erqin - 25-11-2016 11:13 Zresetowałem Wordpressa, jednakże w ustawieniach pamięta że był zainstalowany motyw Awaken. Wcześniej w zakładce wygląd było Awaken Options a teraz jest Awaken Info i tak informacje o motywie, ale brak możliwości ustawień tego motywu. RE: Brak opcji zainstalowanego szablonu WP - denzu123 - 25-11-2016 11:15 Wejdź na stronę główną i wybierz Personalizacja. Tam powinny być opcje ustawień szablonu RE: Brak opcji zainstalowanego szablonu WP - erqin - 25-11-2016 11:37 Tak, zgadza się, tylko są to ustawienia niepełne Tylko część, brak najważniejszych opcji, typu zmiana rodzaju wyświetlania slidera, nie działa wstawianie dużego logo. Wcześniej wszystko hulało |