Jak Odebrać darmowe BTC i Zarabiać dobry Hajs - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Jak Odebrać darmowe BTC i Zarabiać dobry Hajs (/Temat-Jak-Odebrac-darmowe-BTC-i-Zarabiac-dobry-Hajs-140836) |
Jak Odebrać darmowe BTC i Zarabiać dobry Hajs - StoneMan - 24-11-2016 16:03 [b]Witam serdecznie To ostatni patent jaki podaje jeżeli nie będzie żadnych Datków Przejdźmy do sedna 1 . Wchodzimy na http://www.Coinut.com lub REF - Do śledzenia 2 . Rejestrujemy się 3 . Wchodzimy na maila , powinniśmy ujrzeć 2 wiadomosci Jedna : Email Confirmation Druga : Bonus Deposited 4 . Dokładnie otrzymujemy 0.0048 BTC Gramy raz w ich opcje , W wypadku wygranej zwrot to 0.01 5 . Przechodzimy do zakładki funding , Wypłacamy profit TJ 0.01 - 0.0048 = 0.0052 6 . Możemy grać dalej tym co zostało i powtarzać krok 4 i 5 A teraz dla Januszy : Przegrałeś ? Jak mi przykro W tym szaleństwie jest jednak metoda 1 . Czyścimy całą przeglądarke 2 . zmieniamy IP 3 . Zakładamy koncicho Jeżeli jednak złapie cie Janusz blocker i dostaniesz tylko maila do potwierdzenia a bonusu nie będzie , Również mam na to sposób Wystarczy zmienić przeglądarke Na Androida jest np masa przeglądarek więc można konicha robić z telefonu Olejmy mikussia Widzę że dużo osób nie wie jak zagrać W zakładce trade mamy obecny kurs BTC/USD (734.91) 0.01 BTC PAYOFF Poniżej mamy godzine i czas wygasania pozycji np 5 min Kawałek niżej mamy Call oraz Put Ustawiamy Strike Rate ( 0.2 $ Róznicy około musi być żeby kontrakt sie przyjął ) Jeśli sądzimy na przykładzie kursu 734.91 że cena spadnie poniżej powiedzmy 734.8 Ustawiamy Put strike rate na 734.8 I przy Put wybieramy opcje buy Jeśli natomiast myślimy że wzrośnie do 734.1 Ustawiamy tak Opcje Call i wybieramy opcje Buy * Dodałem reflink , nic z niego nie mam , został dodany tylko do prześledzenia zainteresowania RE: Jak Odebrać darmowe BTC i Zarabiać dobry Hajs - endrjuu99 - 24-11-2016 16:40 Hej wytłumaczysz jak mam "zagrać"? Chodzi o wyjasnienie punktu 4 i 5, odwdzieczę się wpłatą dla cb RE: Jak Odebrać darmowe BTC i Zarabiać dobry Hajs - BtcMaster - 24-11-2016 17:21 Sprawdziłeś czy wypłacają?Mi wiadomości nie dochodzą ani na gmaila ani na wp RE: Jak Odebrać darmowe BTC i Zarabiać dobry Hajs - StoneMan - 24-11-2016 17:25 Sprawdziłem na gmail.com doszedł mail bez większego problemu , Na onet nie dochodzą maile RE: Jak Odebrać darmowe BTC i Zarabiać dobry Hajs - BtcMaster - 24-11-2016 17:26 Po jakim czasie Ci dotarł? RE: Jak Odebrać darmowe BTC i Zarabiać dobry Hajs - StoneMan - 24-11-2016 17:29 Dowody wypłacalności http://prnt.sc/dbahfe RE: Jak Odebrać darmowe BTC i Zarabiać dobry Hajs - StoneMan - 24-11-2016 18:23 Chwilowo Mailing leży Czekamy na Xinxiego aż naprawi * Tak admin to chińczyk RE: Jak Odebrać darmowe BTC i Zarabiać dobry Hajs - bimbrownik - 24-11-2016 19:22 W jakim czasie dochodzą wypłaty bo właśnie zleciłem? RE: Jak Odebrać darmowe BTC i Zarabiać dobry Hajs - piotrekprorok - 24-11-2016 20:00 Temat posprzątany. Następnym razem warny będą wyższe. RE: Jak Odebrać darmowe BTC i Zarabiać dobry Hajs - xdax1 - 24-11-2016 20:06 Też mi email nie przychodzi na gmaila, nie ma go nigdzie Działa to na proxy? |