(Prawie) Darmowa koszulka i update o restockach. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-2) +--- Wątek: (Prawie) Darmowa koszulka i update o restockach. (/Temat-Prawie-Darmowa-koszulka-i-update-o-restockach-14076) |
(Prawie) Darmowa koszulka i update o restockach. - Tech - 24-09-2010 18:29 Od wczoraj na Lockerz widnieje powyższy obrazek reklamujący bardzo ciekawą promocję. Otóż jeśli między 23 a 28 września 6:00 rano kupisz jedną z Ultimate Wallpaper (nie ma znaczenia Gold czy Silver, Z-List, czy nie) to Lockerz ma podobno wysłać ci koszulkę widoczną na screenie u góry. Oprócz tego, dzięki temu zakupowi załapiesz się na następny Shopowo-Wallpaperowy restock, który prawdopodobnie odbędzie się już za niecały tydzień. Jakby tego było mało to po zakupie UW twoje punkty wzrosną kilkakrotnie, zgodnie z poniższą tabelką: Do tego dochodzi fakt, że dalej twa promocja, dzięki której za każdy filmik dostaniesz jeszcze 3x więcej PTZ i każdy filmik możesz oglądać nawet do 3 razy, dostając za każdym razem wynagrodzenie. Dzięki UW + tej promocji można dorobić się naprawdę kosmicznych ilości PTZ! Najtańsza UW kosztuje tylko 4$ (~12zł), czy warto? Odpowiedzcie sobie sami! Jak już wspomniałem o shopowym restocku to dzisiaj (około 1:24 w nocy) rozpoczął się kolejny Shopowo-Wallpaperowy Restock. Nagrody jak zwykle rozeszły się w miarę szybko, a kilku osobom z naszego forum udało się coś zamówić. TUTAJ link do tematu z nagrodami. Gratulujemy! Ostatnią już sprawą jest to, że zapisy na Generalny Restock dla osób, które między 19 a 24 września 6:00 rano zaprosiły choć jedną osobę, która owe zaproszenie zaakceptowała dzisiaj się zakończyły. Z tego powodu restock może odbyć się praktycznie w każdej chwili. Prawdopodobnie odbędzie się on w nocy z piątku/sobotę lub soboty/niedzielę. W oczekiwaniu na to uzupełnienie zapraszam na Forumowego Chatboxa oraz Kanał TeamSpeak 3. Powodzenia! RE: (Prawie) Darmowa koszulka i update o restockach. - Dominator - 24-09-2010 18:42 Tech - robisz zajebiste newsy, wielki + ode mnie ! Dzięki za info. RE: (Prawie) Darmowa koszulka i update o restockach. - ambrell - 24-09-2010 18:45 Jak zawsze mega news;DD Dzięki RE: (Prawie) Darmowa koszulka i update o restockach. - Miu - 24-09-2010 18:52 W sumie dziś skończyła mi się UW,może i kupię... Ale z drugiej strony mnóstwo ludzi połasi się na koszulkę i bedzie TŁOK!! RE: (Prawie) Darmowa koszulka i update o restockach. - BartuS - 24-09-2010 19:07 Ja sobie kupiłem dziś UW, więc dostanę koszuleczkę. Ciekaw jestem, kiedy wyślą ;] RE: (Prawie) Darmowa koszulka i update o restockach. - Monster - 24-09-2010 19:12 Teraz czekam na koszulkę i restock RE: (Prawie) Darmowa koszulka i update o restockach. - BartuS - 24-09-2010 19:19 @up, zgłaszam post. Nie plagiatuj... Już kilku wyrazów nie chce się napisać... RE: (Prawie) Darmowa koszulka i update o restockach. - Mataz - 24-09-2010 19:34 Dzięki wielkie za info , naprawdę robisz wyśmienite newsy + ode mnie otrzymujesz ;p RE: (Prawie) Darmowa koszulka i update o restockach. - Czarny767 - 25-09-2010 10:07 Eeeej,mam pytanko jak zamówię dzisiaj Silver UW ,to otrzymam jeszcze koszulinę? RE: (Prawie) Darmowa koszulka i update o restockach. - BartuS - 25-09-2010 10:10 Tak, otrzymasz. Koszulkę dostaniesz do 28 września, 5:59 rano |