tkrzepinski oceny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: tkrzepinski oceny (/Temat-tkrzepinski-oceny-140752) |
tkrzepinski oceny - tkrzepinski - 22-11-2016 00:48 witam proszę o umieszczanie tutaj opinii o przeprowadzonej transakcji ze mną głównie sprawy związane z facebookiem czyli: - konta z zawartością znajomych powyżej 1000 - grupy z zawartością ludzi powyżej 5000 - fanpage z zawartością fanów powyżej 3000 ale także gift cardy w serwisie amazon.com RE: tkrzepinski oceny - Podgor - 22-11-2016 00:56 Poważny kontrahent, polecam. RE: tkrzepinski oceny - piotrgk4 - 01-02-2017 01:56 Cudowna osoba. Ogarnia temat, rzetelne odpowiedzi w pełni wyczerpujące moje zainteresowanie. Cierpliwie odpowiedział na moje każde pytanie, dał czas do namysłu, obdarzył zaufaniem. Wszystko w 10min załatwione. Po prostu cudo oby wszystkie transakcje na forum tak wyglądały RE: tkrzepinski oceny - zbyszeq - 02-02-2017 23:18 Polecam, uczciwa, konkretna i wykonująca oferowane usługi na czas ! RE: tkrzepinski oceny - seba274 - 15-02-2017 15:51 @[tkrzepinski] zostałem przez Pana zablokowany i nie mogę do Pana napisać wiadomości na PW a chyba nie skończyliśmy transakcji(czuję się oszukany w tym momencie, bo zapłaciłem i nie do końca Pan się wywiązał z umowy). Tak się nie robi, proszę to wyjaśnić |