Etherminers - etherminers.net - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Etherminers - etherminers.net (/Temat-Etherminers-etherminers-net-140744) |
Etherminers - etherminers.net - gold - 21-11-2016 21:54 Nazwa programu: etherminers
Plany inwestycyjne: 3% dziennie do upadku programu Naliczenia są co godzine. czyli 0.125% co godzinę Minimum inwestycyjne: 10$ Akceptowane systemy płatności: advcash, btc, payeer, pm Wypłaty (manualne/aut.): automatycznie Stronka dostępna w 3 językach angielskim, niemieckim i rosyjskim. Wypłaty są automatyczne z ref comission jak i naliczeń godzinowych jeśli są powyżej 0.2$, jeśli mamy niższe to zlecać możemy po uzbieraniu 0.2$ i realizowane są instant. Link do programu: https://etherminers.net/?us=profit Czysty: etherminers.net Nowy dobrze zapowiadający się program typu HYIP RE: Etherminers - etherminers.net - gold - 03-01-2017 17:19 Program cały czas płaci instant. U mnie już do przodu RE: Etherminers - etherminers.net - chachor - 12-01-2017 20:03 już nie wypłaca RE: Etherminers - etherminers.net - gold - 13-01-2017 13:22 Zmienili oprocentowanie na 2%. Wypłaty selektywne. RE: Etherminers - etherminers.net - migbor - 13-01-2017 20:51 Zlecone wypłaty z trzech dni wróciły na konto. Zleciłem ponownie i po trzech godz było na portfelu RE: Etherminers - etherminers.net - chachor - 15-01-2017 18:49 To sprubuje jeszcze raz. Poza tym support nie odpowiada na wiadomości. RE: Etherminers - etherminers.net - mojhyipmonitor - 18-01-2017 11:51 Sam w programie nie jestem. Program dał zarobić tym, którzy weszli na początku. Na chwilę obecną, z tego co śledzę, wypłaty są selektywne i często zlecone wypłaty wpadają w stan pending w zależności jeszcze od procesora na który chcemy wypłacić. Etherminers - etherminers.net - Hybrid1990 - 21-08-2019 18:33 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |