![]() |
Gdzie zarobić? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Gdzie zarobić? (/Temat-Gdzie-zarobic-140706) |
Gdzie zarobić? - Zawik - 20-11-2016 21:50 Witam, Ostatnio podjąłem decyzję, że zarobie sobie w internecie. Mam 15 lat. Mam konto w Clixsense i AyuWage (podobno najlepsze Buxy) Ale dla mnie to za mało. Chciałbym znaleźć sobie jeszcze jeden serwis, na którym sobie dorobię. Kiedyś próbowałem z shorte.st, ale nie udało mi się zarobić. Strony typu "uploaduj pliki i wstawiaj na giełdę" również odpada, ponieważ mam słaby internet pod względem uploadu. ![]() Założenie strony internetowej odpada (Za rok prawdopodobnie będę się uczył robić strony internetowe, więc może wtedy mi coś wyjdzie.) Na youtube mi nie wyszło. Więc tak: Jakie serwisy polecicie do zarabiania? Dziękuje za odpowiedzi ![]() RE: Gdzie zarobić? - FireMedia - 20-11-2016 21:54 Cześć! Myślę, że tym serwisem powinien być serwis FireSub.pl! Nasza ekipa zawsze Ci pomoże! Wypłaty realizowane są codziennie, nasze programy są globalne a z kuponami za SMS Premium możesz uzyskać nawet 11 zł a za subskrypcje 8 zł! Jeśli masz jakieś pytania- wal na PW! Nie zapomnij, że obecnie trwa konkurs! http://zarabiam.com/Temat-KONKURS-Badz-jak-kapitan-statku-i-zgarnij-nagrody-140535 RE: Gdzie zarobić? - Zawik - 20-11-2016 22:20 Aaa czyli tak to działa. ![]() Ustawiasz dany program wg. swoich potrzeb, generujesz link, robisz fake konto na fb i spamujesz, tak? Ile można na dzień zarobić? ![]() Bardzo ciekawy serwis ![]() RE: Gdzie zarobić? - WillBarn - 20-11-2016 22:23 Zapraszam do Działu Poradniki RE: Gdzie zarobić? - Wojtek574 - 21-11-2016 16:11 Suby,Ppi Polecam ![]() ![]() RE: Gdzie zarobić? - Shadecaster2 - 21-11-2016 16:14 Jeśli nie wychodzą Ci suby i ppi to możesz dorobić na mypay i zarabiacze RE: Gdzie zarobić? - Zawik - 21-11-2016 18:24 Dziękuje za odpowiedzi. PPI jest ciekawe nawet. ![]() Ile można dziennie wyciągnąć? Gdzie zarobić? - Klin - 21-11-2016 18:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |