Chcesz zarabiać? Szukasz dobrego opiekuna/mentora? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Chcesz zarabiać? Szukasz dobrego opiekuna/mentora? (/Temat-Chcesz-zarabiac-Szukasz-dobrego-opiekuna-mentora-140692) |
Chcesz zarabiać? Szukasz dobrego opiekuna/mentora? - marykok - 20-11-2016 15:01 Jeżeli chcesz zarabiać Szukasz osoby, która pomoże Ci w zarobieniu dobrych pieniędzy, a ty posiadasz lub nie posiadasz żadnego doświadczenia to świetnie trafiłeś! Pomogę Ci za darmo na każdym etapie zarabianie. Jedyne co oczekuję w zamian to rejestracja z reflinku. Kontakt ze mną najlepiej poprzez maila: [email protected] jest to mój prywatny e-mail i z każdą osobą rozmawiam osobiście. Nie wysyłam także wiadomości seryjnych, a każda osoba która chce ze mną współpracować i się bogacić a nawet zostać MILIONEREM musi mieć ze mną kontakt a ja z nią. Wysoka kultura osobista to obowiązek! Jeśli czytanie sprawia Ci kłopot i jesteś leniem to nawet do mnie nie pisz ani nie czytaj treści poniżej. Biznes jaki oferuję jest bardzo prosty i opłacalny. Nie szukam nikogo na siłę także jeśli szkoda Ci czasu to nawet nie czytaj a tym bardziej nie pisz do mnie co to za biznes i jak możesz zarobić. Moje dniówki rosną z dnia na dzień. Działam w kilku biznesach także możesz ze mną współpracować tylko w jednym, który wybiorę indywidualnie dla każdej osoby lub we wszystkich jeśli jesteś na to gotowy. Posiadam kalkulator, który pokaże Ci ile i w jakim czasie możesz zarobić. Jeden z biznesów, w którym działam i większości osób proponuję na początek jest bardzo rentowny i działa już od 2010 roku a właściciel firmy zapewnia, że będzie działał do 2020 roku! Proszę o kontakt tylko zainteresowane i zdeterminowane osoby. Nie szukam dużej ilości osób a treściwych, z którymi będzie się dobrze współpracowało i każdy będzie miał ze sobą kontakt. Kontakt ze mną poprzez maila: [email protected] lub w wiadomościach prywatnych tutaj. A zapomniałem dodać! Praca w jednej z firm jest tak ciężka że będziecie musili poświęcać AŻ 10 min dziennie... NIEDORZECZNE! A zarobić możecie za to możecie 100$ dziennie. Wszystko zależy jak bardzo jesteście zdeterminowani. Nikogo nie zachęcam. Możliwe, że ty wcale nie potrzebujesz zarabiać pieniędzy za to co dotychczasowo robiłeś za darmo. RE: Chcesz zarabiać? Szukasz dobrego opiekuna/mentora? - mikuss - 20-11-2016 15:32 Nie ma to jak kolejny byznesmen z koziej wolki naganiacz dawcow kasy do pewnychbyznesowbezryzyka gdzie nie ma ryzyka strataty a praca to tylko 10 min dziennie no i kazdy dawca zostanie przeciez milionerem Załosny naganiaczu debili to szukaj gdzie indziej RE: Chcesz zarabiać? Szukasz dobrego opiekuna/mentora? - Akaishi909 - 20-11-2016 15:44 @[mikuss] Dlaczego akurat koziej wólki? Któryś raz już to czytam na tym forum Było tam jakieś specjalne wydarzenie, czy jakaś inna cholera? RE: Chcesz zarabiać? Szukasz dobrego opiekuna/mentora? - twardy - 20-11-2016 16:21 Jestes milionerem pstrykajacym fotki na weselach? RE: Chcesz zarabiać? Szukasz dobrego opiekuna/mentora? - Wojtek574 - 20-11-2016 16:25 Jak nic RevShare RE: Chcesz zarabiać? Szukasz dobrego opiekuna/mentora? - kvba - 20-11-2016 16:26 Dowiedziałem się na czym polega "mentorowanie" kolegi. Dostajemy refflinka i instrukcje w 3 punktach - zarejestruj sie, kup adpacki, dzięki za darmowy hajs. Pozdrawiam. RE: Chcesz zarabiać? Szukasz dobrego opiekuna/mentora? - twardy - 20-11-2016 16:32 (20-11-2016 16:26)kvba napisał(a): Dowiedziałem się na czym polega "mentorowanie" kolegi. Dostajemy refflinka i instrukcje w 3 punktach - zarejestruj sie, kup adpacki, dzięki za darmowy hajs. Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) RE: Chcesz zarabiać? Szukasz dobrego opiekuna/mentora? - mahuzz - 20-11-2016 17:04 Najlepsze jest samo określenie.... Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Płaczę Do nowych na forum - nie korzystać, nie warto Chcesz zarabiać? Szukasz dobrego opiekuna/mentora? - piotrekprorok - 20-11-2016 17:10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |