Problem z ankietami - Clixsense - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84) +---- Dział: Dyskusje o Buxach i Surfbarach (/Forum-Dyskusje-o-Buxach-i-Surfbarach-312) +---- Wątek: Problem z ankietami - Clixsense (/Temat-Problem-z-ankietami-Clixsense-140678) Strony: 1 2 |
Problem z ankietami - Clixsense - Zawik - 20-11-2016 00:13 Jest to mój pierwszy post na tym forum, witam Mam 15 lat i postanowiłem sobie dorobić w internecie. Znalazłem stronę Clixsense, wszyscy piszą, że jest wiarygodna itp. więc postanowiłem spróbować. Zrobiłem wszystkie zadania, i łącznie zarobiłem 0.02$. Trochę dziwne Ale przejdę do rzeczy: Wszyscy w zakładce "Surveys" Mają dostępne 3 firmy, z których dostają ankiety. Ja mam natomiast jedną. Gdyby ktos nie zrozumiał: Czy tak ma być? RE: Problem z ankietami - Clixsense - twardy - 20-11-2016 00:17 Ja mam dwie, CINT i Opinion World ale nie przejmuj sie bo na 37 zrobionych ankiet w OW mialem 0 ankiet z CINTa. RE: Problem z ankietami - Clixsense - Zawik - 20-11-2016 10:30 Uff.. Czyli ogółem z Opinion World leci najwięcej ankiet, tak? Jeszcze tak poza tematem.. Ile w miesiąc można zarobić na Clixsense, jeżeli będzie się temu serwisowi poświęcało 1 h dziennie? RE: Problem z ankietami - Clixsense - Rajzerek - 20-11-2016 10:37 Zalezy od ankiet ale pewnie 15$ RE: Problem z ankietami - Clixsense - Owl_ - 20-11-2016 14:52 (20-11-2016 10:30)Zawik napisał(a): Uff.. Jeśli poświęciłbyś 1 h dziennie na przemyślaną promocję tego programu, to po jakimś czasie możesz zarabiać tyle: lub wielokrotność tego, co na obrazku. ClixSense ma bardzo dobry program partnerski i znam osoby, które zarabiają kilkakrotnie więcej niż widać na obrazku. (20-11-2016 00:13)Zawik napisał(a): Zrobiłem wszystkie zadania, i łącznie zarobiłem 0.02$. Trochę dziwne Jeśli zarobiłeś 0,02 $, to znaczy, że nie wykonałeś jeszcze żadnej płatnej ankiety. Być może wypełniłeś dopiero pierwsze, bezpłatne ankiety rejestracyjne (zainteresowania itp.). Wartość ankiet płatnych zaczyna się mniej więcej od 0,30 $ wzwyż. Poza tym musisz uzbroić się w cierpliwość, ponieważ płatne ankiety pojawiają się nieregularnie. Czasami po kilka dziennie, a innym razem kilka w tygodniu. RE: Problem z ankietami - Clixsense - Zawik - 20-11-2016 15:26 Woow. Dziękuję za zainteresowanie się tematem. Stworzyłem filmik na youtube, jeżeli kogoś ciekawi: https://www.youtube.com/watch?v=jsB5nQNqmIw Pozdrawiam. RE: Problem z ankietami - Clixsense - PaolloKK - 21-11-2016 08:58 Ja mam inne pytanie. Co zrobić żeby te ankiety nie znikały zaraz po włączeniu ich. Co wejdę w ankietę, odpowiem na 1-2 pytania i już mam znane okno "We're sorry itd.". Zarejestrowałem sie tam wczoraj, przyznaje bez bicia. Ale miałem 4 ankiety(nie te startowe) i z każdą to samo. Jedną robiłem ponad 4min i dopiero potem wywaliło błąd... RE: Problem z ankietami - Clixsense - Rajzerek - 21-11-2016 09:06 Nie zakwalifikowaleś sie do zadnej z tych ankiet RE: Problem z ankietami - Clixsense - PaolloKK - 21-11-2016 09:11 A co trzeba zrobić żeby się zakwalifikować? RE: Problem z ankietami - Clixsense - Rajzerek - 21-11-2016 10:01 Odpowiedzieć poprawnie na pytania na które bedzie ankieta |