![]() |
Zbieramy na nowego Laptopa MSI:) + konkurs :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zbieramy na nowego Laptopa MSI:) + konkurs :) (/Temat-Zbieramy-na-nowego-Laptopa-MSI-konkurs-140562) |
Zbieramy na nowego Laptopa MSI:) + konkurs :) - demek1987 - 16-11-2016 18:04 Mój dziennik można nazwać tak
![]() ![]() ![]() Cześć. Mam na imię Kamil jestem już stary więc nie będę podawał wieku ( patrz nick ![]() Powodem założenia tematu jest tylko i wyłącznie KONKURS FIREMEDIA. Co o mnie hmmm.... w sumie jestem cichym użytkownikiem tego forum... co widać po stażu i ilości postów... Zarabiam już parę lat w internecie. Pewnie jak większość z tego forum zaczynałem od PPD chyba w sumie najdłużej na tym zarabiałem ![]() ![]() ![]() ![]() Aktualnie zarabiam na programach typu revshare. Trochę inwestuje w kryptowaluty, oraz fundusze inwestycyjne. No i oczywiście SUBSMS. Chociaż dalej jest to dla mnie czarna magia ![]() Tutuł tematu jest tylko dlatego taki że w Firesubie dzwonek lead-a to spadające pieniądze a moja dziewczyna(w sumie narzeczona) za każdym razem jak lecą cieszy się i mówi " moje piniądze" hehe ![]() No to zaczynamy ![]() dzisiejszy dzień jak na razie wygląda tak ![]() Na konwersję nie patrzcie bo u mnie zawsze taka poniżej 1% ![]() ![]() ![]() 32/200 zł bo tyle na konkurs trzeba ![]() Tak na osłodę tego piniądza z tytułu dla was ![]() RE: gdzie moje kochane pieniążki:D lecą piniądze piniądze :D - Pastro - 16-11-2016 18:07 No to powodzenia i lepszej konwersji ![]() RE: gdzie moje kochane pieniążki:D lecą piniądze piniądze :D - Kiljan - 16-11-2016 18:08 Wysokich zarobków!!! RE: gdzie moje kochane pieniążki:D lecą piniądze piniądze :D - mikuss - 16-11-2016 18:11 Są tutaj starsi od Cb np JA ![]() Powodzenia życzę ![]() RE: gdzie moje kochane pieniążki:D lecą piniądze piniądze :D - MrocznyKILL - 16-11-2016 18:32 Metoda zarabiania dość wątpliwa... ![]() ![]() RE: gdzie moje kochane pieniążki:D lecą piniądze piniądze :D - mikuss - 16-11-2016 18:44 (16-11-2016 18:32)MrocznyKILL napisał(a): Metoda zarabiania dość wątpliwa... No tak to już wiemy, że jedyna i prawdziwa metoda jaką ty wyznajesz to podróbka sejfik i 15 zł dziennie z niej ![]() RE: gdzie moje kochane pieniążki:D lecą piniądze piniądze :D - MrocznyKILL - 16-11-2016 19:47 (16-11-2016 18:44)mikuss napisał(a):(16-11-2016 18:32)MrocznyKILL napisał(a): Metoda zarabiania dość wątpliwa... Nie będę się już z Tobą przekrzykiwał bo wszyscy doskonale znają Twoje dziwaczne nasączone hipokryzją podejście do świata. Pojęcia kojarzone z bezinteresownością i etyką są dla Ciebie objawem zacofania. Jak już wspomniałem żyj w swoim świecie obłudy i zakłamania ale daj też żyć innym w ich być może lekko utopijnym prawie idealnym świecie ![]() Pamiętaj jaki jesteś takie masz otoczenie skoro lubujesz się w czym się lubujesz to ciekawe masz znajomości ![]() RE: gdzie moje kochane pieniążki:D lecą piniądze piniądze :D - karbow - 16-11-2016 21:27 Powodzenia!! moj dziennik : http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Konku...SMS-140567 RE: gdzie moje kochane pieniążki:D lecą piniądze piniądze :D - duos22 - 16-11-2016 22:33 powodzenia i wysokich zarobków ![]() RE: gdzie moje kochane pieniążki:D lecą piniądze piniądze :D - demek1987 - 19-11-2016 14:36 nie miałem czasu na aktualizacje bo mnie US meczy
![]() ![]() Ogólnie codziennie czytam przeróżne poradniki o pozycjonowaniu, testuje patrze podglądam ![]() ![]() więc dnia 17 listopada co zrobiłem ![]() 1. Kupiłem 4 domeny pod nowe nisze, zainstalowałem na nich wordpress-a, przez pół godziny męczyłem się z ustawieniem przyjaznych linków bo coś serwer nie czytał pliku .htaccess ale udało się ![]() Jeszcze żadnej nie zgłosiłem do wyszukiwarek bo muszę znaleźć odpowiednie theme pod nie ![]() ![]() 2. Założyłem 2 nowe fanpage jeden pod mode, drugi pod motywacje ![]() ![]() 3. Oczywiście po założeniu fanpage trzeba było je trochę uzupełnić no i pospamować po grupach nimi aby like wpadały ![]() zarobki z 17 listopada ![]() ![]() firesub najlepszy ![]() ![]() ![]() podsumowanie ![]() 163/200 zł bo tyle na konkurs trzeba ![]() 18 listopad 1. Dodałem do wyszukiwarek ogólnie 2 LP pod ero ![]() zawsze używam tej strony do dodawania i nawet daje efekt po paru dniach http://www.dodaj.kkozle.eu/ ![]() ![]() 2. Pospamowałem troche po różnych stronach różnymi programami z braku laku ![]() wyniki 18 listopad ![]() ![]() z dnia na dzień będzie coraz mniej bo liczy się tylko pozycjonowanie koniec ze spamem bo mały z tego pożytek jest ![]() podsumowanie 18 listopad 219/200 zł bo tyle na konkurs trzeba ![]() Więc na konkurs minimum zrobione ![]() ![]() dzisiaj 19 listopad wstałem późno bo DZISIAJ MAM URODZINY I MAM WSZYSTKO W DUPIE oczywiście 18 ![]() ![]() będzie impreza zapraszam wszysztkich ![]() ![]() będzie tak ale i tak coś wpadło ![]() ![]() TYLKO FIRESUB ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |