![]() |
Mała pomoc dla chrześnicy =D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mała pomoc dla chrześnicy =D (/Temat-Mala-pomoc-dla-chrzesnicy-D-140534) |
Mała pomoc dla chrześnicy =D - Akaishi909 - 15-11-2016 23:14 Witajcie moja chrześnica (5 klasa podstawówki) bierze udział w konkursie na najładniejszy domek dla ptaszków sponsorowany przez muzeum regionalne w moim "mieście" (tak w cudzysłowie, bo dla mnie to pipidówa xD), ale przejdźmy do konkretów. Mała lubi robić zdjęcia, a nagrodą główną jest "aparat fotograficzny wysokiej klasy". Jak wygrać konkurs? Poprzez lubię to. Dlatego prosiłbym bardzo was, a szczególnie osoby, które zarabiają na fb i mają pierdyliard kont o wrzucenie lajka pod tym zdjęciem http://bit.ly/2fWGse2 na fb. Jeżeli znacie jakieś strony, przez które można lajkować posty to prosiłbym o podrzucenie. Porobiłbym konta i dodał nawet i po te 10 lajków czy ile one tam udostępniają. Dziecko mnie dzisiaj poprosiło czy nie mógłbym na nią zagłosować, ale pomyślałem, że posunę się o krok dalej, czego się w końcu nie robi dla dziecka? =D Konta z tego co się zorientował to może być nawet Samuel L Jackson, Michael Jordan czy Pablo Escobar, byleby tylko lajki się zgadzały. Dlatego jeszcze raz bardzo prosiłbym was o pomoc i z góry dziękuję =D RE: Mała pomoc dla chrześnicy =D - rachman - 16-11-2016 00:18 Nie mam kombajna do lajkowania ale jakiegoś lajka się załatwi ![]() RE: Mała pomoc dla chrześnicy =D - Akaishi909 - 16-11-2016 01:15 Dzięki wielkie, każdy lajk na wagę złota =D RE: Mała pomoc dla chrześnicy =D - Filip_Sony - 16-11-2016 17:52 Też lajknalem z fake'a dziś wieczorem rodzinę na kanapie posadze i każe klikać każdemu ![]() ![]() RE: Mała pomoc dla chrześnicy =D - Akaishi909 - 16-11-2016 19:10 Dzięki wielkie, każdy lajk się liczy =D Jest rywalizacja, bo ktoś też prawdopodobnie prosi wszystkich znajomych, znajomych, znajomych =D Dlatego za wszystkie lajki od was cholerne dzięki =D RE: Mała pomoc dla chrześnicy =D - Miedziany - 16-11-2016 19:19 Lajk poszedł! + życzę powodzenia! ![]() RE: Mała pomoc dla chrześnicy =D - Filip_Sony - 16-11-2016 19:46 Wysłałem w smsach do paru znajomych i oddzwaniaja do mnie, że sms-y dziwnej treści wysyłam i czy wiem o tym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Mała pomoc dla chrześnicy =D - Akaishi909 - 16-11-2016 20:30 Dzięki wielkie, też kręcę gdzie mogę ale nasz przeciwnik też nie daje za wygraną =D Mała pomoc dla chrześnicy =D - Hybrid1990 - 28-11-2017 20:24 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |