Poradnik Facebook weryfikacja dowodem osobistym - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Poradnik Facebook weryfikacja dowodem osobistym (/Temat-Facebook-weryfikacja-dowodem-osobistym-140521)Strony: 1 2 |
Facebook weryfikacja dowodem osobistym - clover - 15-11-2016 17:57 Cześć, wczoraj zablokowali (nie wiem czemu bo nie spamowałem ani nic..) moje ulubione fejk konto i żądali weryfikacji dokumentem tożsamości, pomyślałem że lipa ale poświęciłem trochę ponad godzinę i pomyślałem "raz się żyje i nie mam nic do stracenia". Tak więc zacząłem od tworzenia fejk dowodu osobistego, udało mi się znaleźć pusty szablon dowodu, otwarłem Photoshopa i pobawiłem się 15 min (mimo że jestem bardzo przeciętniakiem w grafice). Gotowy szablon w Photoshopie do pobrania tu, wystarczy wpisać swoje dane i wrzucić swoją grafikę.
Wrzuciłem na fb i co mnie zdziwiło bo niecałe 24h po tym dostałem e-mail że zaakceptowane Życzę Wam również sukcesów w odblokowaniu. Mam nadzieję że Wam pomogłem RE: Facebook weryfikacja dowodem osobistym - piotrgk4 - 15-11-2016 18:11 Nie chce straszyć ale to fałszowanie dokumentów... Cytat:Po pierwsze, są to działania polegające na używaniu za autentyczny, podrabianiu lub przerabianiu dokumentu lub używaniu takiego dokumentu jako autentycznego (art. 270 § 1 KK) i zagrożone są one karą od 3 miesięcy do 5 lat pozbawienia wolności. Nie piszę by straszyć czy coś. Chce by każdy był świadom co robi oraz jak to jest postrzegane przez prawo. Pozdrawiam RE: Facebook weryfikacja dowodem osobistym - aero2 - 15-11-2016 18:17 Facebook i tak ma w czterech literach co kto robi, prawo prawem, a i tak każdy zrobi inaczej, bo jakby nie mówić, stabilny fejk generuje duże pieniądze. RE: Facebook weryfikacja dowodem osobistym - Krakersik - 15-11-2016 18:22 No ale z drugiej strony to tylko social site, co mu zrobią? Zawsze można lecieć w zielonego krasnala że zrobił to dla zabawy, bał się udostępniać dowód, myślał że to hakerska próba wyłudzenia danych i zaciągnięcia na nie pożyczek 2 Za udaną weryfikacje - wielkie graty RE: Facebook weryfikacja dowodem osobistym - mik - 14-03-2019 09:53 (15-11-2016 17:57)clover napisał(a): Cześć, Masz może jeszcze tą templatkę? Byłbym wdzięczny Mam ten sam problem. Dzięki. RE: Facebook weryfikacja dowodem osobistym - Ryży - 14-03-2019 10:12 @[mik] trochę cierpliwości i w Google tego pełno a po drugie spójrz na datę ostatniego logowania autora tematu. RE: Facebook weryfikacja dowodem osobistym - mik - 14-03-2019 10:45 widzę datę. szukałem też i nic z warstwami nie ma. RE: Facebook weryfikacja dowodem osobistym - ChuckNoriz69 - 18-05-2019 19:10 dałby ktoś templatke? bo zdjeli na zippy share RE: Facebook weryfikacja dowodem osobistym - kiepskiw80 - 17-07-2019 12:56 Podłączam się pod pytanie. @clover RE: Facebook weryfikacja dowodem osobistym - xmaniek6 - 17-07-2019 13:31 Nie wiem w czym wy macie problem http://ujeb.se/6zwxk wchodzicie w grafika i pierwsze zdjęcie |