Strona internetowa na zaliczenie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Strona internetowa na zaliczenie. (/Temat-Strona-internetowa-na-zaliczenie-140412) |
Strona internetowa na zaliczenie. - rekki - 12-11-2016 16:31 Witam, założyłem ten temat, aby uzyskać od Was pomoc w sprawie tworzeniu strony internetowej na zaliczenie na studia. Problem nie polega na tworzeniu owej strony - z tym jakoś sobie poradzę, a z uzupełnieniem treści owej strony. Ma to być "strona o mnie", a jako, iż nigdy w życiu nie zajmowałem się czymś takim, to nie mam pojęcia co mogę na takiej stronie umieścić Za każdy pomysł daję punkcik reputacji - tak w ramach podziękowania RE: Strona internetowa na zaliczenie. - denzu123 - 12-11-2016 16:31 Zawsze możesz opisać czym zajmujesz się czyli zarabianie na internecie itp RE: Strona internetowa na zaliczenie. - Fejmster - 12-11-2016 16:38 Przedstaw się jakieś zdj Napisz zainteresowania Co robisz w wolnym czasie Plany na przyszłość Strona do kontaktu Jakieś bajery czy mapki gdzie mieszkasz czy cuś RE: Strona internetowa na zaliczenie. - Postro - 12-11-2016 16:44 Takie wieksze Cv daj co robilees, co robisz, co lubisz robić. Co planujesz, najwieksze osiągniecie no i ogolnie opisz siebie RE: Strona internetowa na zaliczenie. - Panix - 12-11-2016 17:00 Współczuje jeśli kazali Ci pisać o sobie. Może skup się też bardziej na tym co Cię otacza, np opisz rodzinę, jakiegoś psa, kota, co tam masz. Możesz dać podstronę np o swoim psie z fotą. Napisz jaką karmę lubi RE: Strona internetowa na zaliczenie. - twardy - 12-11-2016 18:35 Daj lorem ipsum wszedzie RE: Strona internetowa na zaliczenie. - rachman - 12-11-2016 19:44 Zrób z siebie bohatera, piłkarza, jasnowidza, wędkarza itd. Człowiek o szerokich zainteresowaniach Jak poddadzą to wątpliwościom to się obraź, strzel focha i powiedz że kur... więcej prawdy nie będziesz pisać RE: Strona internetowa na zaliczenie. - rekki - 10-01-2017 20:29 Strona oceniona na 5 Dzięki wszystkim za pomoc, temat do zamknięcia. Strona internetowa na zaliczenie. - MaLiN - 10-01-2017 20:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |