Przyjmę konta STEAM Z BLOKADAMI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Przyjmę konta STEAM Z BLOKADAMI (/Temat-Przyjme-konta-STEAM-Z-BLOKADAMI-140352) |
Przyjmę konta STEAM Z BLOKADAMI - Fejmster - 10-11-2016 20:47 Przyjmę konta steam ! Nowe/Stare z blokadami z grami/bez obojętne byle by była możliwość dodawania znajomych w zamian mogę dać Repki oraz FG jak ogarnę do tej pory ;P RE: Przyjmę konta STEAM Z BLOKADAMI - Prizmo* - 10-11-2016 23:35 Jak chcesz zrobić report bota,albo nabijać rekomendacje,to od razu ci mówię że ci z blokadami to nie wypali RE: Przyjmę konta STEAM Z BLOKADAMI - Fejmster - 11-11-2016 08:06 nie nie nie do tego ! RE: Przyjmę konta STEAM Z BLOKADAMI - Prizmo* - 11-11-2016 12:34 Ok spoko,bo myślałem że chcesz zrobić to samo co ja zrobiłem,działało przed fix-em od VALVe idealnie Teraz tylko na nie zbanowanych kontach śmiga Powodzenia! RE: Przyjmę konta STEAM Z BLOKADAMI - Fejmster - 11-11-2016 13:41 Spk ogólnie potrzebuję z 10 jak masz pisz Przyjmę konta STEAM Z BLOKADAMI - piotrekprorok - 12-11-2016 21:33 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |